Sminke

Få perfekt eyeliner hver gang

Følg disse enkle trinnene for å mestre en av høstens aller hotteste sminketrender: markert, svart eyeliner.

<strong>SLIK GJØR DU DET:</strong> Følg denne enkle framgangsmåten for å få eyeliner perfekt hver gang. Foto: Aina Kristiansen
SLIK GJØR DU DET: Følg denne enkle framgangsmåten for å få eyeliner perfekt hver gang. Foto: Aina Kristiansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
For mange av oss kan det å påføre eyeliner være en real utfordring foran speilet. Hvordan i alle verden får du den perfekt hver gang?

De to viktigste hjelpemidlene er en stødig hånd og god tid, men et annet tips kan gjøre den fryktede oppgaven enklere.

Vi antar da at du heller vil se ut som Kim Kardashian enn Amy Winehouse.

På lag med speilet

Plasseringen av speilet har mye å si når du skal påføre eyeliner. Et lite triks kan være å sette seg ned, for eksempel på sofaen, og ha et vippbart speil på stuebordet. Det viktigste her er at speilet er lavere enn øynene dine, omtrent på høyde med halsen, og vippet oppover slik at du ser dine egne øyne.

På denne måten kan du ha øynene åpne og fortsatt se nedre del av øyelokket ditt. Det gir deg bedre kontroll. Hvis du i tillegg lener albuen på bordet, får du stødigst mulig hånd, og alt ligger til rette for en perfekt påføring.

LES OGSÅ: Her er høstens tre mest trendy sminkestiler

Trinn for trinn

Start med å finne riktig type eyeliner for ditt bruk. Passer det best med blyant, flytende, gel eller cake?. Finn din type eyeliner her!

Begynn innerst i øyekroken og hold øynene åpne, jobb deg utover i rolig med korte, presise bevegelser. Start med en tynn strek før du gradvis gjør den tykkere ut mot ytre øyekrok. Vipp gjerne lineren opp i retning brynet for en pinup- eller mod-look. Se da for deg at linjen på nedre vippekant fortsetter mot ytre kant av øyebrynet. Dra streken så langt opp du ønsker før du trekker den ned igjen mot øvre vippekant. Du har da en slags trekant ved ytre øyekrok, som du fyller inn med lineren.

Se alle trinnene med bilder og detaljerte beskrivelser her:


Kraftig, svart eyeliner er en av høstens aller hotteste sminketrender, og selv om det kan være vanskelig å mestre i starten, vil det hjelpe deg enormt å følge disse enkle trinnene.

Ta deg god tid og husk at det verste som kan skje er at du må begynne på nytt.

Øv gjerne før du tar på resten av sminken, så slipper du eventuelt å vaske av alt hvis du må starte på nytt.LES OGSÅ: 40 fantastiske sminketips

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer