Kaker

Få smaken på KK Søtt!

Nå har vi laget en iPhone-app av våre populære oppskriftshefter KK Søtt! Prøv suksess-appen selv.

OPPSKRIFTER PÅ MOBILEN: I KK Søtt-appen får du både ny, fantastiske oppskrifter og en praktisk, interaktiv handleliste. Foto: All Over Press
OPPSKRIFTER PÅ MOBILEN: I KK Søtt-appen får du både ny, fantastiske oppskrifter og en praktisk, interaktiv handleliste. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KKs søte favoritter har alt du trenger for å imponere på jentekveldene, suksesskakene til minneverdige festdager, deilige gaveideer og de raske, enkle og supergode kakene til skoleavslutninger og late sommerdager. Egne eksperttips fra TINE hjelper deg å lykkes med bakingen! Last ned appen her!Her får du verdens beste kaker og desserter rett på mobilen, pluss egen handleliste og tidtaker. Appen funker også fint på iPad om du laster den ned fra App Store og forstørrer den.

Funksjoner:

- Bli inspirert av deilige oppskrifter for alle anledninger via kategoriene helgekos, fest, dessert, sjokolade, fort gjort og deilige gaver. Du kan også søke i fritekst.- Enkel og praktisk handleliste.- Egen stoppeklokke for alle steg i bakingen.- Swipefunksjon over kameraet på mobilen (iphone 4) når du er midt i bakingen så du slipper ta på skjermen. - Ta vare på og del dine favoritt-oppskrifter.- Oppdateres med flere nye oppskrifter i november og mai.Bakeappen er utviklet av Mobiento for KK i samarbeid med TINE. Du kan laste ned appen ved å søke den opp i App store eller bruke denne snarveien, skanne QR-koden under eller sende KAKE til 1901(kr.1).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer