Fin

Få stjernevakkert hår

Frisøren forklarer hvordan du også kan bli like fin som moteikonet Diane Kruger.

Få stjernevakkert hår
Publisert
Sist oppdatert
Vi er vant til å se litt ekstra godt etter når Diane Kruger dukker opp på den røde løperen. Skuespilleren og modellen har alltid de kuleste kjolene, den lekreste sminken og det vakreste håret.

 • Slik blir du lagt merke til

 • Diane stjal showet

  Denne uken var ikke noe unntak. Diane Kruger strålte på den røde løperen i Berlin. Hun har nemlig en rolle i Quentin Tarantinos nye film «Inglourious Basterds». Men til tross for at hun ble avbildet mellom Tarantino selv og Brad Pitt, var det Diane Kruger som fikk mest oppmerksomhet. Hun er nemlig nydelig sminket med lys øyeskygge og matte, røde lepper som harmonerer perfekt med den vakre, rosa kjolen.

  Diane er ikke kvinnen som lar et kobbel av sminkører, frisører og stylister bestemme hvordan hun skal se ut. Faktisk legger hun alltid sminken selv.

  Og som vanlig har hun en fantastisk frisyre. Hvordan blir hun så fin?

  Inspirasjon fra krigsårene

  Ifølge Grazia er frisyren et samarbeid mellom Diane selv og stylisten hennes, Adam Reed. Da de skulle skape en frisyre til henne i anledning premieren, lot de begge seg inspirere av tiden filmen «Inglourious Basterds» er lagt til, nemlig 40-tallet.

  Se oppskriften: 3 vakre og enkle sminkestiler som alltid funker.

  Slik jobbet frisøren

  - Vi var inspirerte av filmens krigstema, men ville gjøre noe friskt og moderne likevel. Håret hennes har 40-tallsbølger, men ikke den glatte og jevne varianten. Jeg brukte mye av teksturproduktet Shu Uemura Liquid Fabric, før jeg brukte et stylingjern for å skape bølgene. Deretter festet jeg håret med hudfargede hårnåler. De er matte, og akkkurat det jeg ville ha siden de er perfekte til å lage den korsett-effekten, sier Adam Reed til Grazia.

  Trenger du mer inspirasjon? Slik kan du bli forførende og elegant uten å streve foran speilet.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer