Helse & Livsstil

Få store pupper i lunsjen

Snart er brystforstørrelser gjort i en fei.

Popsanger og realitystjerne Jessica Simpson viser mer enn gjerne fram sine pupper, som er blitt kåret til Hollywoods fineste.
Popsanger og realitystjerne Jessica Simpson viser mer enn gjerne fram sine pupper, som er blitt kåret til Hollywoods fineste. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Silikonalderen er trolig snart forbi. Allerede neste år kan du få gjort unna brystforstørrelser i lunsjen.Et bioteknologisk selskap i California, Cytori Therapeutics, har utviklet en ny metode for brystforstørrelse. De planlegger å introdusere den i Europa i 2008. Behandlingen, kalt Celution, går ut på å sprøyte «superladet» fett inn i brystvevet. Fettet hentes fra kvinnens mage eller rumpe ved hjelp av en mindre fettsugingsprosess. Stamcellene i fettet blir så skilt ut, og sprøytet inn i brystene sammen med fornyende celler. Hele prosessen tar bare en time, og i løpet av de neste seks månedene skal puppene vokse seg større. Brystene kan øke over to bh-størrelser, og de skal se mer naturlige ut enn bryster som er forstørret ved hjelp av silikon- og saltvannsinnlegg. Behandlingen skal heller ikke være kostbar.Ideen med å bruke fett i brystforstørrelse er ikke ny, men inntil nå har man ikke klart å finne en metode der fettet som sprøytes inn ikke absorberes av kroppen. Med Celution-behandlingen skal forskerne nå ha lykkes i å skape pupper som forblir der de skal være på kroppen.Selskapet som lanserer behandlingen fokuserer først og fremst på kvinner som har måttet fjerne brystvev som følge av kreft. Det viser seg at det «superladede» fettet har den egenskapen at det automatisk fyller opp områder i brystet hvor vev mangler. Hvorfor fettet oppfører seg slik har forskerne ikke noe klart svar på.Metoden er godkjent i Tyskland, hvilket gjør den tilgjengelig også i andre EU-land. Leger og pasienter må imidlertid vente til 2008 før metoden kan tas i bruk.LES OGSÅ:
 • Leder: Operasjon perfekte pupper
 • Løp deg puppefrisk
 • Kilde: Chemistry & Industry

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer