Fugl

Fajitas de luxe

Dette er en uslåelig rett, dersom du har sansen for det smakfulle meksikanske kjøkkenet. Du kan bruke både kylling og biffstrimler til denne retten. Tilberedningstid: 10 min + 20 min marineringstid.

Publisert
Sist oppdatert
3-4 porsjoner

4 kyllingfileter (alternativt 500 g biffkjøtt i strimler)
1 glass syltet jalapenos
2 løk
1 rød paprika
1 grønn paprika
1-2 bokser guacamole
1 boks røde bønner
1 boks rømme
1-2 glass salsa

Legg kyllingbitene i jalapenos med kraft i 20 min. Sil kraften av og stek kyllingen sammen med løk, noen jalapenos, bønner og paprika til kyllingen er gjennomstekt og grønnsakene er myke. Rør inn 5-6 ss salsa. Fyll så varme tortillas (varmes etter anvisning på pakken) med kyllingblandingen. Ha på guacamole, rømme og salsa etter ønske.





Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer