Barn

Fantasien dere ikke røper

..men den kan virkelig piffe opp, mener ekspert.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Dersom du har små barn, kanskje et spedbarn, i huset vet du at det kan gå på bekostning av sexlivet. Du er antagelig sliten, våkner om natten og hodet ditt er rett og slett et annet sted, men hva skjer den dagen en av dere slumper til og kalle den andre mor eller far når barna ikke en gang er til stede?
 • Sex med barn i huset
 • En seksuell lek

  Ifølge Brian Alexander, som har skrevet boken America Unzipped: In Search of Sex and Satisfaction, kan dette være inngangsporten til en ny seksuell lek. - Men dette kan sitte langt inne hos par, ja - sannheten er at det å leke «mor og far» nok er en av de siste sexfantasiene man røper at man har, skriver Brian Alexander på nettstedet Msnbc.com.Men hvorfor er det så skambelagt? Selv president Ronald Reagan kalte i sin tid sin kone Nancy «Mommy»i full offentlighet. Brian Alexander tror at dette har å gjøre med at denne typen kallenavn har fått flere negative assosiasjoner med årene, man forbinder dem blant annet med overgrep mot barn. - Jeg har fått høre at det høres litt incest-aktig ut og vennene våre synes det er ekkelt, skriver Sarah Yu, en 26 år gammel jente fra British Colombia inn til Msnbc.com, og som gjerne kaller sin kjære for pappa – både på og utenfor soverommet.
 • Få lyst på lyst
 • Sextips for ferske foreldre
 • Veien ut av sexdvalen
 • - Ikke skam deg

  Ifølge Brian Alexander så skal man ikke skamme seg over de seksuelle fantasiene man måtte ha og han får støtte av flere unge mennesker. - Selv om jeg ikke leker mor og far selv, så kan jeg se den at dersom man for eksempel ser sin kjære sammen med barna eller han hjelper til med å skifte bleier, så er det noe sexy ved det. Det at han tar del i familien og lagarbeidet og er villig til å «skitne seg til», kommenterer innskriveren Aimee Yoon fra New York. Ifølge Brian Alexander er det en rekke ulike grader av denne leken, men for mange par starter det med at man kaller hverandre mor og far i barnas nærvær også tar man disse kallenavnene med seg inn på soverommet etter hvert. - Min mann kan for eksempel si noe a la: Skal du ikke ta deg av pappa, røper Andrea Frayser fra Smithburg i en e-post til Msnbc.com.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer