Sove

Får 10.000 kroner - for å sove

Kvinnelig student (22) fikk drømmejobben. Bokstavlig talt.

LØNN FOR USTREVET: Roisin Madigan (22) var blakk student, men kan nå sove seg ut av pengeproblemene sine. Foto: Colourbox.com
LØNN FOR USTREVET: Roisin Madigan (22) var blakk student, men kan nå sove seg ut av pengeproblemene sine. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Kunne du ha tenkt deg jobben til Roisin Madigan?22 år gamle Roisin Madigan får godt betalt for å sove på jobben: Hele 1.000 britiske pund – eller 10.158 norske kroner.

Lønn: 20 millioner i timen

Studenten fra Harborne, Birmingham, har fått en ny jobb hvor arbeidsoppgaven er å ligge i designersenger hver dag i en måned, ifølge The Telegraph.

Dette gir deg mareritt

Ja, absolutt!
 
92 (77%)
Usikker...
 
17 (14%)
Nei, overhodet ikke!
 
11 (9%)

600 søkere til jobben

Arbeidsgiveren er Simon Horn Ltd., et selskap som selger luksussengene Savoir Beds som originalt ble produsert utelukkende for Savoy Hotell – et femstjerners hotell i London.

Dette gir god nattesøvn

Hele 600 personer knivet om jobben, men det var altså 22-årige Madigan som trakk det lengste strået.

- Vi var på jakt etter en person som kunne sove i våre senger i en måned, som var artikulert og interessert i å skrive om det, sier Craig Roylance bed Simon Horn Ltd. til The Telegraph.

- Roisin var helt perfekt.

Gode råd for trøtte tryner

Blakk student

Madigan studerer til eksamen i «Writing for Media Arts» ved South Bank University i London, men var nødt til å flytte hjem til Birmingham etter to år.

- Roisin gikk faktisk tom for penger på grunn av de høye bo- og levekostnadene i London, og kunne ikke fullføre utdanningen sin, sier Roylance.

Derfor rykker du til før du sovner

- Det er et element av nestekjærlighet her, med tanke på at vi hjelper en student med lite penger. Men det er også en seriøs side. Vi bruker ikke 10.000 kroner på noe, uten å få noe tilbake.

Her tjener kvinner mest

- Må sove i vinduet

Ifølge Roylance vil jobben være mer krevende enn det gjerne høres ut som.

- Hun skal ikke bare prøve sengene. Hun er også nødt til å teste dem i ulike tilstander, som etter å ha drukket alkohol eller koffein, og ved forskjellig lys eller temperatur.

Sov deg slank

- Noen dager skal hun faktisk sove i vinduet.

Madigan vil oppholde seg i senger i selskapets utstillingslokaler fra klokka 10 til 18 og deretter blogge om det.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer