Orgasme

Får 11 orgasmer om dagen

Er det mulig? Denne dama hevder det...

MEDITASJON: Ved hjep av meditasjon skal det være mulig å oppnå orgasme uten fysisk berøring.  Foto: Youtube
MEDITASJON: Ved hjep av meditasjon skal det være mulig å oppnå orgasme uten fysisk berøring. Foto: Youtube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mange finner den kvinnelige orgasmen både kompleks og forvirrende. Noen får den lett, mens andre går et helt liv uten å oppnå det.

Men én kvinne hevder nå å ha løst gåten, og påstår at hun har hatt opptil 11 orgasmer på en dag, kun ved hjelp av orgasmisk meditasjon, også kjent som «OM-metoden».

LES OGSÅ: Får du ikke orgasme?

11 ORGASMER OM DAGEN: 51 år gamle Karen Lorre hevder å kunne oppnå 11 orgasmer om dagen ved bruk av "OM-metoden". Foto: YouTube
11 ORGASMER OM DAGEN: 51 år gamle Karen Lorre hevder å kunne oppnå 11 orgasmer om dagen ved bruk av "OM-metoden". Foto: YouTube Vis mer

Flere orgasmer daglig

Det er den relativt ukjente amerikanske skuespilleren Karen Lorre (51), som hevder at orgasmisk meditasjon gjør henne i stand til å være mer sensitiv – både fysisk og følelsesmessig, skriver Dailymail

I tillegg setter hun nå mer pris på menn og opplever flere orgasmer på en dag.

– Jeg hadde praktisert vanlig meditasjon i over 20 år da jeg oppdaget «OM-metoden». Den åpnet opp evnen min til å være takknemlig overfor menn og fikk meg til å fokusere mer på de viktige tingene, har hun fortalt til Medical Daily.

LES OGSÅ: Dette er sunt for hjernen din

Orgasme gjennom meditasjon

Når «OM-metoden» praktiseres skal personene fokusere all deres oppmerksomhet på de teknikkene som brukes når en kvinnelig orgasme er målet, og ikke det å faktisk oppnå orgasme.

Ifølge forskning som har blitt gjort på orgasme, blir de samme delene av hjernen som aktiveres under orgasme også aktivert under dyp meditasjon.

Derfor er det faktisk mulig å oppnå orgasme bare ved å meditere.

I videoen under viser de en klasse som praktiserer «OM-metoden». En av elevene - Rachel, forteller at hun ble fortalt i en alder av 25 at hun aldri ville kunne få en orgasme.

Etter å ha praktisert orgasmisk meditasjon kunne hun motbevise diagnosen.

Sjekk videoen nedenfor:


LES OGSÅ: Ja, menn «faker» orgasme de også

EKSPERTEN: KKs sex og samlivsekspert, Peder Kjøs.  Foto: Astrid Waller
EKSPERTEN: KKs sex og samlivsekspert, Peder Kjøs. Foto: Astrid Waller Vis mer

Eksperten er skeptisk

KKs sex og samlivsekspert Peder Kjøs forteller til KK.no at det er mulig å oppnå orgasme ved hjelp av meditasjon, men at det er vanskelig for mange.
– Det er mulig, men det er vanskelig for de fleste å få orgasme uten fysisk stimulering. Noen kan få orgasme med lite stimulering, som for eksempel ved å «rugge» med underlivet eller bare trekke musklene i bekkenet sammen. Så meditasjon kan sikkert fungere, for da fokuserer man noe ekstremt, sier han:

– Men, som sagt, vil det nok være vanskelig for mange, da de fleste trenger ganske mye fysisk stimulering.

LES OGSÅ: Tilfeldig sex kan gjøre deg deprimert

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer