Orgasme

Får du aldri orgasme med kjæresten?

Å «fake» hele tiden kan få alvorlige konsekvenser, ifølge sexologen.

ORGASME: Det å fake en orgasme gjentatte ganger kan føre til at man mister selvrespekt, hevder sexolog. Foto: NTB Scanpix
ORGASME: Det å fake en orgasme gjentatte ganger kan føre til at man mister selvrespekt, hevder sexolog. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO:  Det å få orgasme med den du er sammen med, er en selvfølge for mange.

Men ifølge sexolog Ulla Aasland er det svært mange som aldri får orgasme med en partner, men i stedet later som om de får det.

Dette kan utvikle seg til en ond sirkel, og mange er i flere år lange forhold uten å noen gang oppleve klimaks med partner.

LES OGSÅ: 6 ting de færreste vet om orgasme

Men hvordan forteller man kjæresten at man alltid har faket?

- Viktig at man tar det på alvor

Aasland mener dette er et problem man må ta seriøst.

- Tenk å gå gjennom hele sitt voksne liv uten å få orgasme med partneren! Det er utrolig trist, og absolutt ikke noe man skal ta lett på.

- Jeg har ikke konkrete tall på hvor mange som faker orgasme regelmessig i forhold, men jeg har svært mange som kommer til meg med dette.

Slik går du frem

Orgasme er et sensitivt tema for begge parter. Mannen vil gjerne kunne gi det til sin partner, og hvis han ikke klarer det kan det fort gå utover hans stolthet.

Kvinnene vil ikke være «hun som aldri kommer» og som alltid må jobbes med i evigheter. Dermed kan det fort oppstå konflikt om ikke dette snakkes om på en smart måte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer