Skattepenger

Får du igjen på skatten snart?

Ikke gå i disse fellene.

FÅR DU IGJEN?: Dersom du får igjen penger på skatten, er det nå i slutten av juni eller i august at de blir utbetalt.  Foto: Foto/Montasje: Per Ervland/Berit Njarga/Dinside.no
FÅR DU IGJEN?: Dersom du får igjen penger på skatten, er det nå i slutten av juni eller i august at de blir utbetalt. Foto: Foto/Montasje: Per Ervland/Berit Njarga/Dinside.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når det kommer til selvangivelsen er det for de fleste av oss bare én ting som er viktig; får du penger igjen?

Og ingenting kan vel riktig måle seg med den følelsen du får når du ser et firesifret tall i pluss. Da blir det skikkelig flott ferie i år også! Eller kanskje går du med planer om å pusse opp leiligheten litt, eller kjøpe den dyre veska du har siklet på en stund?

Det er ingen tvil om at ekstra penger alltid kommer godt med. Så det skal slett ikke bli noe problem med å svi av disse tusenlappene. Men er det egentlig så smart? Vi har snakket med en økonomiekspert for å finne ut hva du best bør gjøre med skattepengene.

LES OGSÅ: Derfor skiller norske par seg

Venter på penger

Akkurat nå er skattepenger blant ordene som er mest søkt på på Google, så man kan med trygghet si at nordmenn venter utålmodig på å få fylt opp kontoen litt ekstra før fellesferien setter i gang.

– Jeg forstår godt at nordmenn gleder seg til å få skattepengene sine! De aller fleste får skattepengene 25. juni, men noen må vente lenger.

- Det gjelder spesielt næringsdrivende og deres ektefeller, som får tidligst 6. august, sier Kristina Picard, forbrukerøkonom i Storebrand, til KK.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.