SOMMERFRESH: Kremskygger i toner av sjøgrønt og turkis er både vakkert og sommerlig og gir huden ekstra glød. Foto: Astrid Waller
SOMMERFRESH: Kremskygger i toner av sjøgrønt og turkis er både vakkert og sommerlig og gir huden ekstra glød. Foto: Astrid Waller Vis mer

Sminke

Fargen som gjør deg vakrere nå

Prøv turkis øyeskygge til solbrun hud i sommer. Det får deg til å stråle.

Publisert
Den ser kanskje litt skummel ut i butikkhylla, men en turkis øyeskygge er faktisk spesielt nydelig på solbrun hud.

Den gir en ekstra gløden til huden og får øynene dine til å stråle.

Kremskygger er dessuten geniale å ta med på ferie. Du kan duse dem med bare en finger, så slipper du å dra med deg sminkekoster og pudderskygger som kan knuse.

LES OGSÅ: Primer og skygge i ett

Slik gjør du det:

 • Trinn 1: Påfør skyggen med svampapplikator eller pensel langs vippekanten, slik at det ikke blir glippe til vippene.
 • Trinn 2: Fingrene er et utmerket verktøy for å duse ut skyggen slik at den setter seg skikkelig, men du kan også bruke en stor pensel.
 • Trinn 3: Det er utrolig lekkert med matchende maskara, og renest blir det hvis du kun legger fargen på overvippene. Du kan også gjerne legge en matchende kajal på våtkanten.

 • Visste du forresten at mascara på undervippene kan få deg til å se opptil fem år eldre ut? Det er helt sant. Se bare her!

  Se framgangsmåten, trinn for trinn:


  LES OGSÅ: Produktene som garanterer sommerfølelse

  Hold leppene duse

  Med såpass dramatisk øyesminke, er det aller penest å gå for duse, nøytrale lepper. Sørg for at du har eksfoliert og fuktet dem godt – tørre, sprukne lepper er aldri sexy.

  Velg så en dus gloss med en svak rosa- eller ferskentone.

  Noe du lurer på? Spør KK.no

  Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene – før eller etter middag?

  Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer