Negler

Fått rift i neglen?

Stopp! Ikke riv den av! Her er tipset du trenger for å fikse det.

RIFT? Før du river av hele negletuppen bør du prøve teposetipset i denne saken. Kanskje slipper du å gå rundt med én ultrakort negl. Foto: Thinkstock
RIFT? Før du river av hele negletuppen bør du prøve teposetipset i denne saken. Kanskje slipper du å gå rundt med én ultrakort negl. Foto: Thinkstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ikke alle som har naturlig sterke og lange negler. Likevel er det mange som prøver å få dem til å bli litt lengre enn bitelengde. Da er det ekstremt ergerlig når en av dem får en liten rift i siden. Men du må faktisk ikke rive av hele neglen!Du kan faktisk fikse det med ting du allerede har hjemme, skriver skribenten bak bloggen Konad AddictLES OGSÅ: Unngå riper i lakken

Dette trenger du:

 • Tepose
 • Saks
 • Underlakk
 • Neglelakk
 • LES OGSÅ: Høstens kuleste negler

  Slik gjør du det:

 • 1. Tøm teposen (eller bruk en bit av en du fyller med te selv) og klipp av en liten bit som dekker riften i neglen og området rundt.
 • 2. Påfør en god underlakk over hele neglen hvor du har fått riften.
 • 3. Legg biten av teposen over riften og press den forsiktig på neglen. Det er viktig at lakken fortsatt er fuktig for at posebiten skal få noe å feste seg på. La lakken tørke.
 • 4. Avslutt med et par lag av favorittfargen din. Bruk gjerne en overlakk helt til slutt. Det gir manikyren lenger varighet og mer glans.
 • LES OGSÅ: Slik legger du helt perfekt neglelakk(Saken fortsetter under bildet.)

  Høstens neglelakktrender

  – Denne høsten ser vi to store kontraster på neglelakkfarger. Mørke og til dels litt utradisjonelle farger, eller lyse og delikate hudtoner, har Tone Cascampas, produktansvarlig og daglig leder i Zanzuel fortalt KK.no tidligere.Trenden så vi også under årets Emmy-utdeling, hvor stjernene kledde seg i høstens lekreste trendfarger og lakket neglene med helt naturlige toner eller dype, mørke neglelakkfarger.Mørke og mystiske:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer