Sex

Fattige menn er best i senga

I tillegg er de mer trofaste.

FLERE FORDELER: Ikke bare er en mann med lite penger mer trofast, men han er også bedre i sengen.  Foto: All Over PressAll Over Press
FLERE FORDELER: Ikke bare er en mann med lite penger mer trofast, men han er også bedre i sengen. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Visst er det spennende med en kjekk fyr som tilbyr champagne, kaviar og dyre diamanter. Men dersom du er ute etter enn mann som er av den trofaste typen, er det nok lurest å jakte andre steder.

Les også: Disse er mest utro

Rike mer utro

Ifølge Womens Health er det mange gode grunner til å satse på «fattige karer».

- Folk i høyere stillinger er mer utro enn de i lavere stillinger, men likevel fordømmer de menn med lignende status som er utro, sier Adam Galinsky, professor ved Northwestern University i Chicago, til nettsiden.

Les også: 9 tegn på utroskap

Fattige best i sengen

Ikke bare er en mann med lite penger mer trofast, men han er også bedre i sengen. Bethany Marshall har skrevet boken «Deal Breakers». Hun mener at en lavt lønnede menn gjør en bedre innsats på soverommet.

- En mann vil bruke alle sine krefter til å vinne kvinnens hjerte, slik at hun ikke forlater ham. Og dersom han ikke har råd til fancy stevnemøter, tar han ofte sikte på å utmerke seg på soverommet i stedet, forklarer Marshall.

Les også: 10 ting du bør vite om forholdet ditt

Mer høflig

En undersøkelse i Psychological Science viser også at menn med lav eller middels inntekt er også mer høflige enn velstående menn.

- Menn med lite penger gir en mer innsats på det sosiale planet, fordi det å finne nettverk er et viktig overlevelsesredskap, mens rike menn helt ubevist ikke tror at de trenger det, sier Dacher Kelther, som har skrevet boken «Born to Be Good», til Womens Health.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer