Helse & Livsstil

Fengselsfugler jakter på kjærligheten

Det er ikke bare norske bønder som har sitt eget datingkonsept. Nå kan du treffe innsatte via nettet.

Utsnitt fra nettstedet Convicts of Norway.com, som er åpent for alle.
Utsnitt fra nettstedet Convicts of Norway.com, som er åpent for alle. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Datingnettstedene florerer, men det er vel alltids plass til ett til? Her er Convicts of Norway.com.
 • Dette er drømmemannen
 • Uvanlig «datingkonsept»

  Nettstedet Convicts of Norway (CON) er en side laget av innsatte eller eks-kriminelle, for pårørende og andre som venter på dom. Her finnes det informasjon om de ulike fengslene og deres fasiliteter, samt personlig informasjon om flere av de innsatte. Seniorrådgiver i Kriminalomsorgens sentrale forvaltning og fungerende avdelingsdirektør i Justisdepartementet, Per Schwab, har kjennskap til virksomheten.- Vi er kjent med at det er opprettet et slikt nettsted, men har ingen kommentarer ut over dette. Via CON kan man ta kontakt med innsatte via brevveksling, dersom disse har lagt ut en egen profil. Dette gjør det med andre ord mulig for kvinner å lett komme i kontakt med mennene bak murene.
 • Dette tenner kvinner på
 • Slik skal en bra mann være
 • Personlig informasjon

  På nettsiden har flere innsatte opprettet egne profiler hvor de har lagt ut opplysninger, og i noen tilfeller bilder, av seg selv. - Sitter her på Ringerike og tenker over hvorfor jeg havnet her. Det startet vel tidlig med barnestreker som utviklet seg etter hvert som åra gikk. Jeg rakk aldri å stoppe opp for å tenke over hva jeg drev med, nå har jeg fått tid til det, skriver «Yogi» (33).Og i likhet med andre ungkarer søker han noen å dele livet med. - Jeg gjør alt for den rette. Er snill, romantisk og gavmild. Var som de fleste av de andre gutta her inne i et forhold når jeg ble satt inn, men det sprakk så fort jeg forsvant. Nå leter jeg etter en som godtar at jeg sitter inne for tiden, og som ønsker å støtte meg. Jeg har mange bra planer for fremtiden og trenger en dame som vet hvordan livet skal leves ved min side. Du må være glad i aktivitet, det finnes ikke noe verre enn sofagriser, du må også kunne være elegant og lekker når anledningen byr seg. Håper å høre fra deg som er glad i livet, skriver «Yogi» videre.De innsatte som er å treffe via nettsiden sitter i Skien, Ringerike og Trondheim fengsel. LES OGSÅ:
 • 31 måter å finne ham på
 • Veien til drømmeprinsen
 • Fremtidens sex
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer