Frisyrer

Festens fineste frisyrer

Med en av disse 12 trendy frisyrene vil du garantert bli lagt merke til.

FRAM MED KRØLLTANGA: Med en krølltang kan du lage supersøte og lett barokke korketrekkere som dette. Eksra lekkert til oppsatt hår og lange kjoler. Foto: All Over PressAll Over Press
FRAM MED KRØLLTANGA: Med en krølltang kan du lage supersøte og lett barokke korketrekkere som dette. Eksra lekkert til oppsatt hår og lange kjoler. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Glem kjedelige og tradisjonelle festfrisyrer. På årets siste fester er det på tide å prøve ut sveisene du ikke har våget i løpet av året som har gått. De kuleste frisyrene akkurat nå er som en kavalkade av trendene vi har sett i år, bare i overdreven form. Det er stylede rockabillylugger, fletter, tøybånd, og rufsete hestehaler.

Slik er stilene

Stilene varierer fra det romantiske og nostalgiske til de mer tøffe og rufsete stilene. Så på med kjolen og finn fram hårsprayen, her er det ingen grunn til å ha frisyrer som går i ett med tapetet!Er du ikke i modus for å prøve noe nytt, men vil heller holde deg til en av klassikerne? Da kan du ta en kikk på en av disse 20 enkle festfrisyrene.

Finn drømmeantrekket først

Vil du ha nye sko med sløyfer, gulldekor og høye hæler? Her finner du 22 perfekte pumps. Er du på leting etter en ny festkjole? Her er festkjolene du har råd til. Sminke hører med til festantrekket. Og ingenting er så lekkert som røde lepper. Slik lykkes du med rød leppestift. Når dette sitter er du klar for å finne ut hva slags frisyre du vil ha. Husk at det ikke er noen skam å øve seg for å sjekke at det faktisk fungerer i praksis for deg.
 • Usikker på hvilken stil som gjelder nå? Dette er stjernenes nye favorittfrisyre.
 • Her kan du se vinteren vakreste frisyrer for langt hår, fem enkle måter å variere dem på.
 • Denne sesongen er det én farge som virkelig er i skuddet: Honningblondt. Hvordan du skal få trendfargen, kan du lese her.
 • Se festens fineste frisyrer her:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer