Høst

Finn fram kjøkkensaksa!

Og klipp vårens trendlugg selv.

Finn fram kjøkkensaksa!
Publisert
Sist oppdatert
På motevisningene i høst var alle designerne til stede for å vise fram vårens trender. Men det er ikke bare klærne, skoene og solbrillene det var verdt å legge merke til. Også hvordan de toneangivende designerne valgte å style modellene sine ga et hint om hvordan vi vil ha håret og sminken denne våren.

Vårmoten er nær

Her kan du se de fine sminketrendene som blir de gjeldende denne våren. Langt, kort eller halvlangt hår? Du finner de heteste hårtipsene her. Vi gleder oss til våren. Her er trendene som får oss til å vente utålmodig på våren.

Trendvarsel

På de nyeste motevisningene var det særlig én designer som skilte seg ut med en ny hårtrend. Dior hadde nemlig tatt saksa fatt og stylet modellene sine med korte, taggete og ujevne pannelugger. Er du blant dem som vil være først ute med det siste, er det bare en ting å gjøre. Finn fram den skarpeste saksa du har, og klipp i vei.

Se vårens nye trendfrisyrer her:

20 ekte stayere

Er du ikke i modus for å prøve noe nytt, men vil heller holde deg til en av klassikerne? Da kan du ta en kikk på en av disse 20 enkle frisyrer som alltid funker.

Finn stilen som passer for deg

  • Fremdeles usikker på hvordan du vil klippe deg? Dette er stjernenes nye favorittfrisyre.
  • Vil du ha langt hår? Slik fikse du sparesveisen mens du venter
  • I vinter er det én farge som virkelig er i skuddet: Honningblondt. Hvordan du skal få trendfargen, kan du lese her.

Mens vi venter...

Det er ingen grunn til å kaste det du har i skapet selv om vi står foran en ny motesesong. Dette er 8 trender som vil vare. Vil du vite mer om hva som vil gjelde til våren, kan du se hvilke stiler motejournalistene har tro på framover. Venter du spent på vårmoten men frykter en kald vinter? Da er det godt å vite at sesongens mest trendy stil vil holde deg god og varm. Og mens vi venter kan vi fikse garderoben med de enkle stilfikserne som ikke koster en krone.

10 fantastisk gode grunner til å glede seg til våren:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer