Kort

Finn frisyren som kler deg best

Kort og kult eller langt og lekkert? Her får du svaret.

Sienna Miller sverger til lange lokker, mens Halle Berry har en kort og trendy frisyre. Hvilken type er mest deg?
Sienna Miller sverger til lange lokker, mens Halle Berry har en kort og trendy frisyre. Hvilken type er mest deg? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke glad i styling?


Hvis du misliker å vaske håret hver dag og bruke mye tid på spraying, føning og retting, er det godt mulig å bare la håret lufttørke rett inn i frisyren du vil ha. Har du en dårlig hårdag, kan en enkel oppsats være løsningen. Her er de nye skjønnhetstipsene for deg som ikke bruker timer foran speilet hver dag.
Dette bør du velge: Halvlangt eller langt hår.
Stylingtips: Hvis du er nøye med å bruke en god sjampo og gi håret en proteinrik kur en gang i uka, gjør du at håret ser bedre ut uten noen tidkrevende styling. Eller hva med å prøve høstens trendfrisyre?

Skifter du ofte hårfarge?


Stadig farging, lysning og striping av håret er ikke akkkurat noen snarvei til sunt hår. Kjemisk behandling sliter mye på håret, og den beste løsningen er ofte å klippe bort de slitte tuppene. Her kan du se 15 korte og kule frisyrer.
Dette bør du velge: En kort frisyre klippes ofte, og dermed kan du herje mer med håret, og samtidig slippe å gå rundt med lange, halvdøde frynser til hår.
Stylingtipset: Selv kort hår trenger pleie. Er du en hårfargefantast, bør du bruke en sjampo, balsam og hårkur for farget hår.

 • Hemmeligheten bak vakkert hår - uansett hårfarge.

  Elsker du nye frisyrer?


  Bruker du gjerne penger på å gå til frisøren, og elsker å skifte sveis ofte, kan en relativt kort frisyre være fint. Det gir deg muligheten til å prøve ut flere spennende frisyrer enn lange, tunge lengder gjør. Ikke vær redd for å teste ut noe nytt. Er du misfornøyd, kan du klippe deg på nytt om en måned.
  Dette bør du velge: Hår som er mellom ti og tyve centimeter kan klippes og styles til en rekke ulike looker.
  Stylingtipset: Når du har fått en ny klipp, be om tips til hvordan du kan fikse den selv, og hvordan den kan varieres.

 • 10 tegn på at du trenger ny sveis


 • Fem frisyrer alle kvinner bør ha prøvd:
  Rundt ansikt?


  Har du et kraftig ansikt, kan langt hår gjøre at det virker smalere. En kort, rundt klipp vil bare framheve ansiktslinjene ytterligere.
  Dette bør du velge: Hår som går til skuldrene, eller lengre hår.
  Stylingtips: Dropp å ha en kort pannelugg. Med en lang lugg i sideskill smalner du ansiktet mer.

  Liker du stileksperimentering?


  Hår gir mange muligheter for å variere stilen. En romantisk stil med myke bølger kan lett forvandles til en klassisk oppsats eller en sporty hestehale. Er du glad i å prøve ut nye stiler, bør du velge langt hår, som gir flest variasjonsmuligheter.
  Dette bør du velge: Hår som er langt nok til at du kan sette det opp.
  Stylingtipset: Med hårnåler, spenner, et stylingjern og en kraftig hårspray kan du skape en hel del kule frisyrer.

  Se bare her:

  Sjekk også ut grunnoppskriften på 10 oppsatte frisyrer med en spennende vri.

  Kraftige krøller?

  Krøller kan lett bli uregjerlige og elleville hvis håret er for kort. Med langt hår blir det lettere å kontrollere, ettersom tyngden på håret strekker krøllene litt. Men styr unna disse 10 dårlige hårvanene.
  Dette bør du velge: Langt hår.
  Stylingtips: Hår krøller seg ikke alltid slik man skulle ønske det. Med et stylingjern kan du forme håret slik du ønsker, glatte ut lugg, og gi håret en jevnere look.  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer