LOVER MYE: Kremen inneholder knuste diamanter, men forminsker den egentlig rynkene dine, eller gir den bare glød og fukt? Foto: Produsenten
LOVER MYE: Kremen inneholder knuste diamanter, men forminsker den egentlig rynkene dine, eller gir den bare glød og fukt? Foto: Produsenten Vis mer

Hudpleie

Fire millioner krukker revet bort

Denne antirynkekremen er laget av diamanter og ble utsolgt på én dag.

Publisert
Forskere har funnet ut at diamanter kan inneholde antialdringsegenskaper som reduserer rynker, skriver Daily Mail (ekstern lenke).

UTSOLGT: For omtrent 260 kroner kan du skaffe deg 50 ml av denne kremen, men du må stå på venteliste for å få kjøpe den. Foto: Produsenten
UTSOLGT: For omtrent 260 kroner kan du skaffe deg 50 ml av denne kremen, men du må stå på venteliste for å få kjøpe den. Foto: Produsenten Vis mer

Inneholder ekte diamanter

Millioner av kvinner gikk av skaftet da en krem som inneholder diamantpartikler ble lansert i Storbritannia sist måned.

Flere enn fire millioner krukker av Judith Williams Luxury Diamond-dagkremen ble solgt den første dagen tvshoppekanalen QVC hadde den ute for salg. I tillegg står over en million nye kunder på venteliste.

Vi kvinner smører mye rart i ansiktet for å få huden til å stråle – morkake, kaviar eller slangegift for eksempel.

Diamantpartiklene påstås å øke produksjonen av kollagen, et stoff vi produserer mindre og mindre av etterhvert som vi blir eldre, noe som gjør at huden blir slappere og mer rynkete.

Diamantstøv gir glød

Kremen, som altså er skapt av den tyske tv-personligheten og operasangerinnen Judith Williams, inneholder såkalt diamagen – ekte diamantpartikler fra knuste diamanter.

Produktet skal gi huden glød og få den til å stråle. Se ikke bort fra at det er nettopp derfor Mila Kunis går for edelstener i ansiktsbehandlingene sine.

Og akkurat det med glød kan hud- og skjønnhetsekspert Alice Hart-Davis hos Femail tro på.

– Jeg kan se at knuste diamanter i et produkt kan gi en vakker glød og få huden til å stråle, sier hun.

LES OGSÅ: Sminken er inspirert av diamanter

– Men jeg har ikke sett noe som støtter påstandene om at denne bruken av knuste diamanter kan øke kollagenproduksjonen i huden, sier hun.

– Mye er overpriset

Williams sier hun bestemte seg for å jobbe med diamanter fordi hun ønsket å lage kremer som kombinerte kosmetikkforskning med rene, naturlige ingredienser.

Edelstener er ikke akkurat billige, men 29,50 pund (ca. 260 kroner) for en krukke på 50 ml er likevel ikke avskrekkende mye.

LES OGSÅ: Kates rimelige skjønnhetstips

– Det er viktig for meg at kremene mine er rimelige. Altfor mange hudpleieserier er overpriset – for meg handler det om det som er inni krukkene, sier hun.

Vil du prøve produktet? Da må du skrive deg på venteliste, bak de drøye en million andre som venter på en krukke, hos QVC (ekstern lenke).

Noe du lurer på? Spør KK.no

Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene – før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.


Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer