Hold-in

Flatere mage med riktig undertøy

Slik former og løfter du figuren - uten trening og slanking.

FØR OG ETTER: På bildet til venstre har Gry vanlig bh og truse under kjolen, mens hun på bildet til høyre har shapewear-kjole. Underkjolen gir henne enda mer definert fasong og ved å velge en underkjole i stedet for todelt shapewear, får dessuten Gry en jevn overgang. Magepartiet strammes opp og kjolen sitter som et skudd!
FØR OG ETTER: På bildet til venstre har Gry vanlig bh og truse under kjolen, mens hun på bildet til høyre har shapewear-kjole. Underkjolen gir henne enda mer definert fasong og ved å velge en underkjole i stedet for todelt shapewear, får dessuten Gry en jevn overgang. Magepartiet strammes opp og kjolen sitter som et skudd! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du blant dem som tidligere har prøvd hold in-strømpebukser og nærmest blitt kvalt? For så å tenke at magen, ja, den får bare være som den er ...Vi har en gladnyhet til deg. Dagens utvalg av shapewear - undertøy som former figuren, er noe helt annet. For selv vi vet at vi helst burde trene oss til flatere mage, så er det jo kjekt å kunne jukse bitte litt når festen er i kveld og vi ikke har rukket den treningen.

LES OGSÅ: Her MÅ du bruke riktig undertøy

Body eller kjole?

Sporty som hun er, sa bladdesigner Gry Naley Andersen ja til å stille som modell da vi skulle lage denne artikkelen.Som veldig mange norske damer, så er Gry størrelse 42 oppe og størrelse 44 nede. Og selv om hun utvilsomt ser bra ut uansett undertøy, så finnes det måter å framheve figuren enda mer. Som KK.no tidligere har skrevet, gleder det å få mest ut av formene. Med shapewear får hun enda litt flatere mage, enda litt mer definert midje og enda litt smalere hofter. Shapewear kan kjøpes som bodyer, kjoler og control shorts.

Shape-bodyer: Perfekt for deg som ønsker flatere mage og definert midje. Plagget er genialt under kjoler og t-skjorter. De nye bodyene er ikke ukomfortable, så de kan godt brukes til hverdags. Fås også med innebygd bh som gir deg naturlig form og fint løft. Velg body etter bh-størrelsen din!

Shape-kjoler: Holder inn og former overkroppen, og gir godt løft til både rumpa og brystpartiet. Kjolene passer fint under skjørt og kjoler. Fås både med og uten bh. Gå for en uten bryststøtte, og bruk din vanlige bh under.

Control shorts: Perfekt under både bukser og kjoler. De gir flatere mage, definert midje og holder inn hoftepartiet og former rumpa. Velg en shorts med tynn kant for å unngå bulker. Ønsker du bare å glatte ut huden, så gå for «light hold» og lettere stoff, slik som i Wolfords tyllserie.

MED OG UTEN: På bildet til venstre har Gry på seg vanlig undertøy, mens hun på bildet til høyre har på seg hold in-body kombinert med control shorts. Det gir smalere hofter og lår, og markert midje. Body (kr 1300, Wolford)
MED OG UTEN: På bildet til venstre har Gry på seg vanlig undertøy, mens hun på bildet til høyre har på seg hold in-body kombinert med control shorts. Det gir smalere hofter og lår, og markert midje. Body (kr 1300, Wolford) Vis mer 

Velg riktig styrke

Både bodyer, kjoler eller control shorts, kommer med forskjellige styrkegrader, og det gjør at du lettere kan velge den varienten du er ute etter og føler din figur trenger.

Slik velger du riktig styrke på shapewear: Light hold: For deg som ønsker litt hold og som vil glatte ut huden. Kommer ofte i tynne stoffer. Medium hold: Passer for deg som ønsker hold in som glatter ut. Dette er ofte tykkere spandexstoffer enn Light hold. Strong hold: Den sterkeste hold in-graden, som både former og holder inn kroppen. Dette er den som former kroppen mest. Velg et stoff som puster.

LES OGSÅ: Dropp truse under disse kjolene

HOLD IN: På bildet til venstre har Gry på seg vanlig undertøy, mens hun på bildet til høyre har på seg hold in-body kombinert med control shorts. Det gir smalere hofter og lår, og markert midje. Bodyen løfter og former brystene og gir henne en naturlig og rett holdning.
HOLD IN: På bildet til venstre har Gry på seg vanlig undertøy, mens hun på bildet til høyre har på seg hold in-body kombinert med control shorts. Det gir smalere hofter og lår, og markert midje. Bodyen løfter og former brystene og gir henne en naturlig og rett holdning. Vis mer


 

Velg riktig størrelse

Uansett om du velger å gå for body, kjole eller control shorts, så er noe av hemmeligheten også å velge riktig størrelse. Velg din faktiske størrelse, en størrelse mindre vil ikke gi bedre hold. Dette gjelder også når du skal velge bh, mange bruker dessuten feil størrelse uten å vite om det. Gå i spesialforretninger og be om hjelp – forskjellen kan være enorm!

Som KK.no tidligere har skrevet, er den beste metoden mot grevinneheng, enkle styrkeøvelser. Men, visste du at det faktisk også finnes hold in-topper som former armer, rygg og bryst? Og nå lurer du sikkert på om Gry ble fornøyd med den lille forvandlingen?

– Jeg har blitt for voksen til å holde pusten og forsake godfølelsen en hel kveld, så grusomme hold in-strømpebukser har jeg lagt bak meg! Men jeg vil selvfølgelig gjerne se sprek og sexy ut med den kroppen og størrelsen jeg har, sier Gry Naley Andersen. Etter fotoshootet har hun brukt bodyen flere ganger.

– Jeg vet ikke om det er selvtilliten min eller undertøyet, men jeg har jammen fått noen ekstra blikk!

LES OGSÅ: Se hva ny frisyre kan gjøre!

Denne artikkelen er opprinnelig blitt publisert i magasinet KK Stil i 2013.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer