Halvlangt

Flere gode hårdager

Dita von Teese ser ikke ut til å lide nevneverdig av dårlige hårdager. Nå trenger ikke du gjøre det heller. Den nyeste produktserien på det norske markedet heter nemlig ghd - good hair days.

Publisert
Sist oppdatert


Ghd står for good hair day, og er et nytt merke i Norge. Serien har allerede eksistert lenge på det utenlandske markedet, og stjerner som Dita von Teese, Kimberly Stewart, Kate Moss og Twiggy bruker produktene desres.

I tillegg har ghd ansvaret for håret på visninger under moteukene i New York, London, Australia og Sør-Afrika, og sponser flere store designerkolleksjoner.

I kolleksjonen finner alt du trenger av produkter innen pleie og styling, samt redskaper som stylingjern og børster. Kronjuvelen er stylingjernet som både glatter, krøller og gir volum. Det finnes i tre ulike størrelser, tilpasset ethvert behov.

Til jul kan du også få kjøpt lekre gavesett til ham & henne, som inneholder blant annet sjampo, balsam, beskyttende spray og et av de berømte stylingjernene. Med andre ord alt du trenger for å få perfekt hår til alle julens festligheter. Prisen for hele herligheten ligger på ca. 1850 kroner.

Advarsel: Har du først begynt å bruke stylingjernet er det stor fare for at du blir helt avhengig.

Har du slitt med bad hairdays? Bli med i vår store konkurranse: Send inn bilde av deg selv med din verste frisyre og vinn flotte hårpremier.

 • Se alle 80-tallsbildene av KKs Ingeborg Heldal og les om hennes hårtraumer her.
 • Dita von Teese er stor fan av ghd.
  Dita von Teese er stor fan av ghd. Vis mer
  Shining Serum (kr 260)
  Shining Serum (kr 260) Vis mer
  Stylingjern (kr 1600).
  Stylingjern (kr 1600). Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer