For Sliten Til Sex

For trøtt til å ha sex om kvelden?

Da kan morgensex være løsningen!

VIL BARE SOVE: Er du en av dem som ikke orker annet enn å sove når hodet treffer puten? Da kan morgensex være noe for deg!  Foto: Dmitriy Melnikov - Fotolia
VIL BARE SOVE: Er du en av dem som ikke orker annet enn å sove når hodet treffer puten? Da kan morgensex være noe for deg! Foto: Dmitriy Melnikov - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: «Ikke i kveld, jeg er så fryktelig trøtt og sliten». Føler du deg truffet av dette utsagnet? 

Mange kan nok kjenne litt på denne følelsen i blant.

LES OGSÅ: Har du lyst på sex oftere enn ham?

Mange har redusert sexlyst om kvelden 

Ulla Aasland, som er sexolog og rådgiver, forteller at det er mange par her til lands som ikke orker å ha sex når de går til sengs om kvelden. 

- Det kan det være flere årsaker til at man ikke orker å ha sex. Den vanligste er at man er trøtt og sliten etter en lang dag med for eksempel jobb, utdanning, barn, hushold og plikter- alle disse faktorene kan være medvirkere til redusert sexlyst. 

- Lever man i en stressende hverdag kan det også påvirke kommunikasjonen mellom dere. Kommuniserer dere med hverandre i en stressende og kanskje til og med ukoselig tone gjennom dagen, vil dette også kunne føre til at man legger seg uten noen form for intimitet. 

LES OGSÅ: Dette gjør lite sex med kroppen

Ha herlig sex før dere står opp 

Dersom du og partneren din er av typen som ikke orker å ha sex om kvelden, mener Aasland at morgensex kan være et godt alternativ. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer