Sex

Forslaget kvinner elsker

Første runde er bare oppvarming...

Foto: colourbox.com
Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kvinner ligger gjerne opphisset igjen etter en rask runde i høyet. Men er han en skikkelig superelsker, da er første runde kun en oppvarming...
 • Ikke vent til fredag
 • En gang til

  Med mindre han er en Duracell-kanin klarer han ikke å holde ut så lenge som hun kunne ønske, og i hvertfall ikke i raskt tempo. Men hvem sa at det ikke kan vanke en ekstraomgang?, skriver Cosmopolitan.com. - Så lenge hun er opphisset, så kan hun i prinsippet ha sex så mange ganger etter hverandre som hun skulle ønske, sier lege og urolog Drogo K. Montague ved the Cleveland Clinic Glickman Urological Institute til Cosmopolitan.com. Nå er hun nemlig maks følsom, og han kan holde på i evigheter. - Men gi ham litt hvile først, og jo eldre han er – jo lengre tid trenger han på å kunne få reisning igjen, ifølge Montague.
 • 6 uker til bedre sex
 • Tid for eksperimentering

  Fordi dere har mer tid på dere andre gang kan det også være fint å dele fantasier og prøve nye ting. - Nå har dere god tid til å erte hverandre opp, snakke dristig, prøve ut rollespill, teste et spennende leketøy eller gjøre noe annet som krever litt tid og kreativitet, råder forfatter av flere bøker om sex og samliv, Joan Elizabeth Lloyd. Det er ikke så mye som skal til heller, forklarer hun. - Bare det å gjøre én ekstra ting, som å sette på en cd, tenne noen lys eller føre hverandre til andre rom i huset kan være nok til å hisse hverandre opp. Kanskje dere til og med får lyst til å ha sex en tredje gang?, sier hun.

  Tipsene for andre omgang:

 • La ham hvile. Bare husk å holde ham seksuelt fokusert. Snakk om sexen dere nettopp hadde, gi ham komplimenter og si at du gleder deg til å ha sex en gang til – og ligg unna fjernkontrollen.
 • Ta på ham. For å unngå at han sovner, berør ham lett på andre kroppsdeler enn hans mest erogene, nemlig penis og pungen hans.
 • Vær leken. Vær litt leken og stryk og massér ham på en måte som viser at du ikke har fått nok av ham riktig enda.
 • Ikke stress ham. Dersom han oppfatter en omgang til som et ultimatum kan han lett få prestasjonsangst. I stedet, vis at en gang til ikke er å forakte, men ikke krev det av ham. Sensuelle bevegelser. Forsiktig oral stimulering kan fungere bra etter at han har hvilt seg litt, men hold deg gjerne til kyssing.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer