Forspill

Forspill på avstand

Utstyret for deg i avstandsforhold.

RINGER: Begge partnerne har på seg ringer som følges av et kamera. Kameraet sporer og oversetter bevegelsene til stråler av lys. Foto: DistanceLab
RINGER: Begge partnerne har på seg ringer som følges av et kamera. Kameraet sporer og oversetter bevegelsene til stråler av lys. Foto: DistanceLab Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Kunne du tenkt å prøve ut Mutsugoto i et avstandsforhold?Selskapet Distance Lab´s nye «soveromsteknologi» er spesiallaget for personer i avstandsforhold.

Slik overlever avstandsforholdet

Oppfinnelsen, med navnet Mutsugoto, er et langt mer intimt kommunikasjonsmiddel enn e-poster, telefoner eller tekstmeldinger, ifølge produsenten.

Visste du at mer enn halvparten bruker sexleketøy sammen med kjæresten?

Ja
 
38 (62%)
Usikker
 
15 (25%)
Nei
 
8 (13%)

«Tegner» på hverandres kropper

Ved hjelp av kameraer, kunstig lys og datamaskiner, kan partnerne «tegne» på hverandre med lysstråler. Apparatet har vært under utvikling i to år, ifølge magasinet Marie Claire.

Den store sexleketøytesten

De touch-aktiverte ringene følges av et kamera som sporer og oversetter bevegelsene til stråler av lys.

Gir mer intimitet og nærhet

- Statistikker viser at avstandsforhold blir stadig mer vanlig, sier Stefan Agamanolis, forskningsdirektør ved Distance Lab.

Få fart på sexlivet

- Dette prosjektet er en reaksjon på mobiltelefoner, e-poster, chatteprogrammer og andre vanlige kommunikasjonsmetoder som parene ofte finner upersonlige og generiske, som gjør det vanskelig å føle intimitet eller nærhet.

Sexleketøy du ikke blir flau over

Se bilder av oppfinnelsen her:


Les mer om Mutsugoto på www.distancelab.org.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer