Helse & Livsstil

Frekke forslag

Hvis sexlivet går trått, kan man friske opp med litt "dirty talk". Men det er ikke alt som passer like bra.

Frekke forslag
Publisert
Sist oppdatert
Flere sexologer nevner "dirty talk" - seksuelt ladet prat - som krydder i samlivet. Men hva kan du si på soverommet? Og kanskje enda viktigere - hva bør du slett ikke si? Vi har spurt en gruppe kvinner om deres mest spesielle samtaler i sengen.

Ta meg!
Det drøyeste var en høy, mørk og flott mann som snudde baken til og stønnet "Ta meg!". Ta meg? Unnskyld altså, men jeg er litt for det gamle kjønnsrollemønsteret jeg. Kanskje unødvendig å si at jeg fikk vondt i hodet og måtte gå hjem. Jeg er heller ikke tilhenger av sørlendinger med bløde konsonander som med hes røst kaller meg "grisejendå" eller "didd lille ludder" eller spør " e du kåååd?"
Linda (35), singel

Jeg kan helt ærlig ikke huske noe som har vært spesielt ille. De fleste har bare laget behagelige lyder, jeg liker ikke dirty talk.
Kine (29), samboer

Verdens sterkeste bjørn?
Jeg syntes roping av "Jeg er verdens sterkeste!" utrolig mange ganger i et aggressivt tonefall både før og etter akten. Jada, big boy, slapp av. Ellers har jeg opplevd mange rare rollespill: politi/forbryter og lærer/elev og mye mer.

Dette er kanskje vanlig, hvem vet? Jeg synes i alle fall det var litt sært. Stadige utbrudd av "Hvem er sjefen?/Jeg er sjef!" er jo også litt artig.
Beate (28), samboer

Jeg kan faktisk ikke kan huske at noen har sagt noe dirty talk til meg noen gang. Det er jo litt pinlig i seg selv.
Astrid (40), har kjæreste

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer