Helse & Livsstil

Frekke knep som virker

Sex i takt eller kombinert sex og massasje? Her er triksene.

Foto: Jupiter Images
Foto: Jupiter Images Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Her er ekspertrådene som øker temperaturen på soverommet.
 • Få lyst på lyst
 • Rydd vei for sex
 • 10 veier til het sommer-sex
 • Sommersex for den vågale
 • Derfor elsker vi røff sex
 • Den store stillingsguiden
 • Ta testen: Kjenner du kroppen din?
 • Ta testen: Hvor bra er sexlivet deres?
 • Ta testen: Hvilken sex-type er du?
 • 1. Strykekvartett

  Stryk, klapp og klem er definitivt undervurdert. - La ham stryke deg med fingertuppene for varsomt å berøre huden din. Den forsiktige, sensuelle berøringen får det til å krible mer enn om dere knar hverandre som en deig, sier professor Gloria Brame til magasinet Redbook.

  2. Ikke avslør alt

  Å beholde undertøyet på, som om du ikke har bestemt deg helt for hvor langt du vil gå, kan være en sexy ting. - Det kan være rene torturen å leke med hverandre med undertøyet på. Slik bygger dere opp forventningene, så når dere endelig har hudkontakt blir det mye mer spennende, sier professor Patti Britton.

  3. En ny vri

  De fleste menn er takknemlige for oralsex, så lenge de kommer.- Men det betyr ikke at du skal hvile på laurbærene. Erstatt opp og ned-bevegelsen med sirklende tungebevegelser opp - og nedover skaftet med tungespissen. Når du kommer til hodet, ta hele ham i munnen før du fortsetter med tungespissen igjen, sier sexterapeut Carole Altman, forfatter av Don't Have Sex Again Until You Read This Book.

  4. Sommerfuglkyss

  I stedet for å gå ret på sak, gi ham kyss som bare såvidt er borti huden og jobb deg sakte nedover mot beltestedet hans. - Å ikke gå rett på sak bygger opp forventningene. Hjernen og kroppen hans vil lure på hvor du kysser neste gang, sier Carole Altman.

  5. Moderne misjonær

  Misjonærstillingen vil nok aldri gå av moten, men det kan lønne seg å tørke støv av den en gang i blant.- Legg bena dine på skuldrene hans. Dette øker sjansene for å få orgasme fordi det blir mer press på klitoris, sier Britton.

  6. Myggbitt

  Å småbite i din partners skulder eller øreflipp er ofte alt som skal til. - Dette får hodet med på hva kroppen gjør. Litt smerte gir dere en vekker når det er som hetest og kan være utrolig erotisk, skal vi tro Gloria Brame.

  7. Toppsjef

  Du liker å være øverst fordi du bestemmer, han liker det fordi han kan se på. - Bestig din kjære og beveg deg frem og tilbake langs kroppen hans, i stedet for å sprette opp og ned som en bombibjørn. Dette får penisen hans til å gli over g-punktet ditt for hvert støt, ifølge Britton.

  8. Gjettelek

  Litt ufortutsigbarhet kan gjøre det hele mer intenst. - I misjonærstillingen kan du la ham erte deg ved å ikke gå helt inn før han igjen støter dypt. Prøv å finne en rytme, som: kort-kort-lang-dyp-dyp-dyp–kort-kort, foreslår Britton.

  9. Showtime

  Selv om din indre sexgudinne fantaserer om å bli oppdaget av andre mens dere har sex, er det ikke sikkert at den middelaldrende mannen som kommer inn på veikroas toalett gir sexen en piff. - Still dere opp foran vinduet og ha sex i mørket. Dere kan se ut, men andre kan ikke se inn, sier Britton.

  10. Blås

  Uansett hvilken posisjon dere er i kan du tilføre litt ekstra futt ved å blåse varm luft på kroppen hans. - Dette får det til å kile fra topp til tå, sier Britton.

  11. Jevnt og trutt

  For å nå klimaks ved oralsex er det viktig at han har stødige bevegelser. - Den letteste måten for ham er å slikke opp og ned. Legg deg da i en vinkel som gjør at han kan gjøre dette på enklest mulige måte, sier hun.

  12. Prøv sexleketøy

  Nei, vi snakker ikke om en tredje person, men et sexleketøy. - Når han stimulerer deg, la ham ha en vibrerende liten kule i munnen, på innsiden av kinnet, sier Olivia St. Claire, forfatter av 302 Advanced Techniques for Driving a Man Wild in Bed.

  13. Knip igjen

  Bare det å knipe i underlivet kan gjøre underverker.- Når han støter inn i deg, press rundt penis før du deretter slapper av i skjedemusklene etter som han støter lenger inn. Dette masserer penis, sier St. Claire.

  14. Vær heiajente

  Fotballgenseren hans, på deg vel å merke, er et gammelt triks. Om dere stiller på hjemme - eller bortebane er uvesentlig, så lenge det blir scoring i riktig mål.- Dette gir en spontan må ha deg nå-følelse, sier Britton.

  15. Visuell nytelse

  La ham få se, men ikke røre deg mens du er iført bh, truser og høye støvletter. Denne kombinasjonen pleier å tenne de fleste menn. Bøy deg framover og ta på deg selv mens du ser på ham med et frekt blikk.

  16. Dyrisk utfordring

  Ha stående sex, hvor han løfter deg opp og du har bena rundt livet hans, gir ham en dyrisk utfordring – og han kan se brystene dine.

  17. Stram opp

  Det er en million måter å justere sexstillinger på, så ikke være redd for å stramme og løsne grepet. - Hvis du ønsker mer friksjon i misjonærstillingen, lukke bena dine i stedet for å sprike med dem. For dypere støt, spre bena og ha knærne opp, råder Gloria Brame.

  18. Utvid repertoaret

  Det er lett å fokusere på stjernen, noe som fører til at støttespillerne blir glemt. - Masser testiklene forsiktig slik at blodet strømmer til penis. Rett før orgasmen kan du gå litt hardere til verks for å gi ham en mer intens orgasme, sier Brame.

  19. Fangevokter

  Ta ham til fange ved å binde ham fast til sengen. - Du kan for eksempel binde hendene hans slik at han ikke kan røre deg når du sitter oppå ham. Det erter ham at han bare må se og ikke røre, skal vi tro terapeuten.

  20. Nakkesleng

  Du vet kanskje allerede at nakken hans er et sensitivt område, men det finnes bedre måter å utnytte dette på enn sommerfuglkyss. - Linjen som løper fra under øret hans og ned til kroken der nakken møter skulderen hans er spesielt følsom, sier Britton.

  21. Kilen

  Han tror nok nå at du har vist ham alle triksene som er i boka, men den gang ei. Lur som er har du spart en liten godbit til slutt. - Når du gir ham oralsex, sug litt på fingeren din og stryk ham med den til en avveksling. Den uventede stimulien vil gi ham stor nytelse, sier Olivia St. Claire. LES OGSÅ:
 • Sex uten akrobatikk
 • Den store stillingsguiden
 • Den store supersexguden
 • Den store orgasmeguiden
 • Sannheten om g-punktet
 • Kunsten å gå bakveien
 • Slik får du ham dit du vil
 • Sex for viderekomne
 • Orgasme for viderekomne
 • De enkleste sexleketøyene
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer