Helse & Livsstil

Fremtidens sex

I 2012 kan drømmemannen din gi deg orgasme selv om han er i en annen by.

Foto: All Over PressAll Over Press
Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hva bringer fremtiden på kjærlighetsfronten? Vil vi treffe hverandre via egne kjærlighetsguruer? Sette fyr på laknene med telefonstyrte sexleketøy? Eller drikke pina coladas servert av robotstyrte kjekkaser?
 • Robotsex i 2050
 • Spådom 1

  Kjærlighet i 2012 slår kaffedaten, skal vi tro ekspert innen datingindustrien, Mark Brooks ved OnlinePersonalWatch.com. - Førstedater vil foregå via live videokamera og videoer lyver ikke slik bilder gjør, sier han til samlivssmagasinet Tango. Men han spår også at vi ikke bare kommer til å sitte i sofaen med pc’en i fanget. - Innen da vil nok videodating bare være ett av flere redskap, sier han. Andre går enda lenger i sine spådommer.- I stedet for å besøke hverandres profiler og sende e-poster til hverandre vil vi møtes i virtuelle verdener for å gå på konsert, kino og så videre, slik at vi kjenner hverandre på en mer naturlig måte før vi setter daten ut i det virkelige liv, sier Brian Shuster, sjef for nettsamfunnet Utherverse.
 • Klikker seg rett til køys
 • Spådom 2

  Kirsten Giftekniv blir gjenfødt. Med alle våre fremskritt innen kunstig intelligens og beregninger av kjemi etc. går vi tilbake til det grunnleggende, nemlig mennesket. Virkelige kjærlighetshjelpere kan altså bli like stuerent som personlige trenere. En naturlig ringvirkning av dette er at utdanning innen Cupidos kunster vil vokse frem. I New York er dette allerede en realitet, selv om pil og bue ikke er inkludert.
 • Slik takler du nerden
 • Spådom 3

  Sexleketøy for kvinner vil endelig bli noe å skryte av. Vi er lei av plastikkleker produsert av menn som ikke har den fjerneste anelse. I 2012 vil sexleketøy være like delikat og luksuriøst som sjokolade og pedikyr. - Leketøysdesign vil preges av nye ideer, både når det gjelder estetisk og funksjonell design, sier Suki, utvikler av OhMiBod, en lyd-drevet vibrator som plugges inn i ipoden.Vi vil med andre ord få en bedre forståelse for kvinnelig seksualitet, skal vi tro mennesker som jobber med å utvikle sexleketøy. Vibratoren Je Joue (Jeg leker) er på sin side forut for sin tid og regnes i dag for å være det mest autentiske sexleketøyet når det kommer til å etterligne følelsen av oralsex. Og interessen for leketøy er stor. På nettsiden OrgasmArmy.com har nesten 10.000 kvinner anmeldt sexleketøy og oppdaterer hverandre kontinuerlig. - Kvinner er blitt så erfarne og deler gjerne sine kunnskaper om sexleketøy, så den yngre generasjon vet hva de kan kreve og hva som tilbys, sier Jamye Waxman, forfatter av Getting Off: A Woman’s Guide to Masturbation.En annen spådom er at vi kommer til å dele vår fascinasjon for sexleketøy med partneren, for eksempel ved å vise ham hva en vibrerende penisring kan gjøre for nytte. Partnerne våre vil bli mer villige til å eksperimentere, inspirert av våre handlevaner på nettet. - Det er så mange menn som liker å få prostataen stimulert, men er livredde for fysisk å gå ut å kjøpe en slik leke, sier Waxman.
 • Få det gøy med sexleketøy

  Spådom 4

  Langdistanse-elskere kan nå plugges inn. Dette vil si at man kan kjøpe sexlektøy som partneren kan styre via sin datamaskin, for å simulere en form for fremtidens svar på telefonsex. Et par nettsteder, HighJoy.com og Sinulate.com tilbyr allerede slike løsninger, og de som driver nettestedene er overrasket over den store interessen blant par der mannen er i militæret. En annen lyst som driver oss og som kommer til å bli tydeligere, er lysten til å komme oss vekk fra datamaskinen. Dette er oppfinnelser som the Boditalk et eksempel på. Dette er en intelligent vibrerende telefon som skal vibrere deg til de store høyder samtid som du prater i telefonen. Enda mer avanserte ting som prototypen the Hug Shirt utviklet av CuteCircuit.com lar deg klemme kjæresten din ved strategisk plasserte sensorer som slår ut ved hjelp av bluetooth signaler.
 • Den ultimate flørteguiden
 • Spådom 5

  Glem røde roser i 2012. Det vil forventes av den gjennomsnittlige mannen at han vil flørte med deg via sms, synge en kjærlighetshymne via live video, elske med din virtuelle dobbeltgjenger i lunsjen og likevel ha energi igjen til å konversere under middagen. Et eksempel på slik postmoderne kjærlighet er det amerikanske paret, Michelle Pignatano og Joe Trykoski, som forelsket og giftet seg i nettsamfunnet Second Life, før de besluttet å sette forholdet ut i det virkelige liv. - Skillelinjene mellom virtualitet og virkelighet blir stadig mer uskarpe. Om ikke lenge vil det antagelig bli mulig for virtuelle figurer å fange opp våre bevegelser og overføre dem til seg selv, slik at de begynner å handle som oss, sier Brian Shuster i Uthervirse. Det såkalte dobbeltlivet vil få en oppsving, skal vi tro ekspertene. - Vi ser økningen av suksessfulle virtuelle verdener, særlig de som fanger gjennomsnittsmennesket, sier Brenda Brathwaite, professor ved the Savannah College of Art and Design og forfatter av Sex in Video Games (Charles River Media, 2006). LES OGSÅ:
 • Stirr ham i seng
 • Ler du som en apekatt?
 • Slik sjarmerer du ham i senk
 • Slik forfører du ham
 • Dump singellivet på 30 dager
 • Finn gnisten i helgen
 • Veien til enhver manns hjerte
 • 6 uker til bedre sex
 • Dette er de nye sextrendene
 • Grønn på sjekker'n?
 • Grønn i senga
 • Datingens fire bud
 • Sexen som varer hele uken
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.