Sex

Frisk opp med fantasier

Noen drømmer om sex på et offentlig sted, andre om politimenn. La fantasier få fart på forholdet.

Å fantasere om sex i skogen betyr ikke nødvendigvis at man ønsker å gjøre det i virkeligheten, langt mindre bli oppdaget. Foto: Image Source
Å fantasere om sex i skogen betyr ikke nødvendigvis at man ønsker å gjøre det i virkeligheten, langt mindre bli oppdaget. Foto: Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selv om du fantaserer om sex i toppen av Eiffeltårnet betyr det ikke at du drømmer om å bli arrestert i Paris, langt mindre bli tatt på fersken av et knippe kortvokste turister. Så hva er det vi hungrer etter? Sexterapeut og forfatter av The Passion Prescription, Laura Berman, gir deg de vanligste sexfantasiene samt tips til hvordan du, på en fullstendig trygg måte, kan blåse liv i dem på soverommet.
 • Sex med klær på
 • Slik forfører du ham
 • 21 små triks for het sex
 • Sex på offentlig sted

  Mange tenner på tanken om et publikum som er vitne til ens egen seksuelle nytelse. - Dette tiltaler oss gjerne også fordi det er litt forbudt, sier Laura Berman til magasinet Redbook. Tips: Tilfør litt eksibisjonisme i sexlivet deres ved å elske på et offentlig sted, foran vinduet eller snik dere til en liten hyrdestund når dere er på fest. Dere kan også fortelle hverandre hva som tenner dere ved å bli sett på, eller forestille dere at det er noen tilstede som ser på dere.

  En tredje person

  Det er en kjent sak at mange menn tenner på tanken om en kvinne til, men kanskje ikke like kjent at mange kvinner fantaserer om det samme. - Det er naturlig å utforske sin seksuelle interesse ved å forestille seg å være seksuell med en av samme kjønn, sier Berman. Tips: Bare det å dele disse fantasiene kan piffe opp forholdet, men dersom du vil ta det enda videre: Fortell partneren hvilke kvinner du synes er attraktive når dere er ute sammen, og hva det er ved dem som er attraktivt for deg. Hold på disse visuelle bildene til dere er hjemme i sengen.

  Når han bestemmer

  Å se for seg å bli bundet eller dominert handler ofte om makt, men av den sorten man samtykker til at den andre har. - Det er spennende å fantasere om at sexpartneren din bestemmer, og at det eneste du kan gjøre er å motta nytelse, uten ansvar eller selvbevissthet, forklarer Berman. Tips. En ting er å fantasere om det, en annen å ville gjøre det i virkeligheten. Dersom du ikke føler deg klar for håndjern og lenker, prøv å utfordre hverandre litt. Dere kan sette bind for øynene til hverandre eller binde håndleddene fast til sengen med et silkeskjerf. Bytt på å bestemme, gi, ta og «beordre» hverandre.

  Trekant

  Å forestille seg et trekantdrama tillater deg å tilføre forholdet ditt noe nytt, uten at du bedrar partneren. - Monogami kan være en skikkelig utfordring for ethvert langvarig forhold, sier Berman. Tips: Denne fantasien kan du hente frem både alene og sammen med partneren. Fokusér på hvordan det ville føltes om partneren din og en annen mann tilfredsstilte deg, og at du var sentrum for deres fulle oppmerksomhet. Det spennende ved en trekant handler mye om kikking, det visuelle, så bare det å onanere foran hverandre kan være en ny måte å få frem kikkerinstinktet deres på. Dere kan også forestille dere at det er en tredjeperson til stede, kle dere ut eller ha sex i stummende mørke. Det finnes også sexleketøy som kan spille en gjesterolle.

  Sex med en fremmed

  Ideen om å være sammen med en fremmed er spennende fordi det ikke følger noen forpliktelser med. - Du kan tillate deg å slippe alle hemninger når du vet at dere ikke kommer til å se hverandre igjen, sier hun. Tips: Du og partneren din kan leke fremmede på byen, og flørte med hverandre og late som om dere aldri har møttes før. Når det er tid for å dra hjem sammen, ta inn på hotell i stedet. Å ta et skritt tilbake for å se på mannen din som om det var første gang er en fin måte å gjenoppdage lidenskapen som førte dere sammen i utgangspunktet. LES OGSÅ:
 • Fremtidens sex
 • Ikke vent til fredag
 • Supersex på en helg
 • Sexen varer hele uken
 • 6 uker til bedre sex
 • Få det gøy med sexleketøy
 • Orgasmens ABC
 • Unn deg orgasme
 • Slik holder du forholdet hett
 • Gjør misjonæren moderne
 • Sex uten komplekser
 • Sex som gjør deg sprek
 • Slik forfører du ham
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer