Kate Moss

Frisyren alle er ville etter

Kate Moss har sveisen som selv andre stjerner prøver å kopiere. Slik får du looken.

Frisyren alle er ville etter
Publisert
Sist oppdatert
Du vet du har den riktige trendfrisyren når Cameron Diaz dumper ned i frisørstolen og gir beskjeden: Jeg vil bli klippet akkurat som henne! Jeg vil ha hennes hår!

Cameron vil bli som Kate

Ifølge The Sun hadde Cameron Diaz også med seg et bilde av Kate Moss' nye look da hun kom for å klippe seg hos en fancy salon i Los Angeles nylig. Her kan du se hvordan stjernene styler håret sitt denne våren.

Hemmeligheten bak stilen

Kate Moss sin frisyre er nemlig den perfekte blanding av avslappet og sexy uten å være uflidd. Og den er søt og trendy, uten å være for avansert. Det ser rett og slett ut som om hun alltid er klar for minst én fest til.

- Hun ser fantastiskt ut. Og hun liker å se ut som om klokka konstant er fire på morgenen. Den lyse, kuttede stilen passer henne perfekt, sier London-frisør Daniel Galvin til The Sun.

Året da ettervekst ble kult

- Det som er kult med denne stilen er at når de mørke røttene begynner å vokse ut får det håret til å se enda bedre ut, sier Daniel Galvin.
Litt i tvil om ettervekst kan være kult? Ta en kikk på Madonna, Gwyneth Paltrow og Sienna Miller.

Dette ber du om hos frisøren:

Vil du ha den samme stilen, bør du gjøre som Cameron. Ta med et bilde av Kate Moss der du mener hun har perfekt hår, og be frisøren kopiere.
Klipp: Kate har en halvlang frisyre, med lett graderte lengder. Be frisøren vurdere å bruke kniv i stedet for saks. Se, så fine de er! Her er de andre stjernene som har lagt sin elsk på denne klippen.
Farge: Lys honningblondt. Striping med riktig farge vil gjenskape looken. Overlat dette til frisøren. Her er de beste tipsene for blondt hår. Se også hårguiden for blondt hår.
Styling: For å få den rette, rufsete looken er det slett ikke nødvendig å vaske håret hver dag. Har du veldig glatt hår bør du satse på et produkt som gir det hold og struktur, som saltvannspray eller teksturspray.

Se 8 vakre kjendisfrisyrer som er enkle å få til selv:


Også stjernene gjør det enkelt i blant, selv om de skal på den røde løperen.


Stjernefrisyrer med wow-effekt

Her får du oppskriften på de vakreste, kuleste og enkleste:


Hvordan gjør de det?


Lurer du på hvordan stjernene klarer å alltid se så fantastiske ut? Her kan du få stjernestylistenes beste skjønnhetstips.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer