Frisyre

Frisyren som redder høsten

Sesongens fineste frisyre er lett å få til selv.

Frisyren som redder høsten
Publisert
Sist oppdatert
Glem de utspjåkede frisyrene som krever timer med føning foran speilet, en glovarm rettetang, og litervis med stylingprodukter. I høst er det nemlig en mer laid back stil som gjelder.

Rufsete romantikk

På høstens moteuker så vi lite til de anstrengte frisyrene der hvert enkelt hårstrå ligger perfekt. Istedet var det en litt bustete og romantisk stil som gjelder. De vakre frisyrene er lette å få til selv hjemme på badet, og du trenger heller ikke bekymre deg for at høstvinden skal komme og ødelegge hele stilen. Holder du på å spare til langt hår? Her finner du 10 nydelige frisyrer du kan ha mens du venter.Lurer du på hvilke farger som gjelder i høst? Her får du svaret.Usikker på hvordan du vil klippe deg? Dette er den nye favorittfrisyren til Kate Moss og Gwyneth Paltrow.Kort hår er også en trendvinner denne høsten. Her kan du se 15 korte og kule frisyrer.

Slik får du høstens vakreste trendfrisyre:

Trenger du mer inspirasjon?

15 grunner til å klippe håret

22 nydelige frisyrer for deg med langt hår

Kort og kult i Hollywood

10 grunner til å klippe lugg

12 frisyrer for deg med krøllete hår

Frisyrene vi aldri blir lei

10 fantastiske festfrisyrer

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer