<strong>SUPERTRENDY AKKURAT NÅ:</strong> Se frisyrene som gjelder denne sesongen. Disse to er fra Wella Nordic Collection. Foto: Produsenten
SUPERTRENDY AKKURAT NÅ: Se frisyrene som gjelder denne sesongen. Disse to er fra Wella Nordic Collection. Foto: Produsenten Vis mer

Hår

Frisyrene du faktisk bare må se

Uansett hårtype eller ambisjonsnivå - finn din favoritt.

Publisert
Sist oppdatert
Mens noen frisyrer aldri går av moten, er andre brennhete like lenge som det perfekt retta håret holder seg glatt i regnet. Når vi vet at gjennomsnittskvinnen har 104 frisyrer i løpet av livet, er det jammen godt det er flust av inspirasjon å hente.

Noen få finner kanskje Frisyren og holder seg til den i årevis. Andre skifter frisyre like ofte som Madonna skifter... vel... frisyre.

Elin Beatrice Nøstvik, frisør.
Elin Beatrice Nøstvik, frisør. Vis mer

Trend akkurat nå: Volum

På catwalken har det handlet mye om volum og løse former. Høstens heteste hårtrender er enkle å få til hjemme og kan varieres til å passe enhver anledning.
– Kreppetang er hot om dagen, og da spesielt liten krepp, som er det hotteste. Dersom du har kort hår, krepp i partier, sier Elin Beatrice Nøstvik, frisør hos Wella Professionals.


Hun jobber med System Professional, og har jobbet på mange moteshow, blant annet Copenhagen Fashion Week i august.

Selv om du kanskje ikke dukker opp på jobb med kreppet afro, kan en lav, litt rufsete ballerinatopp passe perfekt for kontoret.

Til en kveld på byen eller hos venninnegjengen tør du kanskje å dra den litt lengre, eller tuppere litt mer.

Trend akkurat nå: 50-talls-inspirert

– En stor inspirasjonskilde for hår om dagen er TV-serien Mad Men, med feminin 60- talls glamour: Godt tuperte frisyrer, både korte og lange, gjerne oppsatt og med sideskill. Hårpynt med f.eks hårbøyle, brosje og litt strass gir et ekstra element til frisyren, sier Nøstvik.

– Tupper i bunnen, og gre ut tupperingen i overhåret så tupperingen ikke synes. Velg selv om du vil sette det opp, lage en vipp i enden eller feminine krøller eller bølger.

LES OGSÅ: 122 festfrisyrer

Trend akkurat nå: Mattelærersveis?

Nei, selvfølgelig snakker vi ikke om hentesveis eller dype viker, ei heller krøllruller og leggevann (at dette i det hele tatt er frisyrene som nevnes sier kanskje mest om journalistens alder).

Vi snakker om geometri: harde og skarpe former møter myke og runde linjer. Og det er den hotteste trenden akkurat nå.

LES OGSÅ: 10 ting du bør vite om hår

For de med kort hår, betyr det kort bak, med en lang, myk pannelugg. Men trenden gjelder også for dem med langt hår. En hard, markert lugg vil gi samme effekten til dem med lengre lokker.

– Langt hår skal ha mye bevegelse. I korte frisyrer er det trendy med rene linjer, sier Nøstvik og føyer til:

– Pannelugg er ikke like toneangivende nå som det var for en stund siden.

Noe for enhver smak

Her finner du en frisyre som passer til alle antrekk og anledninger.

Ta en titt på disse frisyrene:


Alle har en dårlig hårdag iblant. Lær deg et par frisyrer som funker til ditt hår, og tren litt foran speilet. Da vil du kunne avverge alle hårkriser. I verste fall, får du dekke til håret med høstens supertrendy turban.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer