Frokost

Frokost-spisere har ikke sex

Det er mange fordeler ved å starte dagen med et skikkelig måltid, men...

Foto: colourbox.com
Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvordan liker du å starte dagen? Tenåringer som spiser frokost vil sannsynligvis ikke ha en tidlig seksuell debut. Det viser en studie fra Japan, melder nyhetsnyrået Reuters.
 • Ta testen: Er du sikker i sex?
 • Studien tok for seg 1500 kvinner og menn fra 16 til 49 år. Deres seksuelle erfaring ble undersøkt, og det ble også sett på familieforhold og livsstilsvaner. Det kom fram at tenåringer som spiser frokost har sin seksuelle debut når de i gjennomsnitt er 19,4 år gamle. Tenåringer som ikke spiser frokost har sex for første gang når de i gjennomsnitt er 17,5 år gamle.
 • 10 pussige prevensjonsmetoder
 • Familieforhold avgjør

  Nå er det selvsagt ikke slik at frokosten i seg selv hindrer ungdommer i å ha sex. - Men det at noen unge ikke spiser frokost sier noe om familieforholdene de lever i, sier forsker Kunio Kitamura til Reuters.- Heller enn å klandre unge som begynner å ha sex tidlig bør vi se på hva slags hjem de kommer fra.Tenåringer fra ustabile hjem der frokosten mangler på bordet om morgenen er altså de som sexdebuterer tidligst. Unge som i undersøkelsen ga uttrykk for at de ikke likte moren sin hadde en gjennomsnittlig debutalder på 16 år. Debutalderen for de som likte moren sin var 19 år.LES OGSÅ:
 • Den store supersexguiden
 • 6 uker til bedre sex
 • Den store orgasmeguiden
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer