Frokost

Frokosten alle ekspertene anbefaler

Dette vil gi deg en god start på dagen.

FROKOST: Det kalles tross alt dagens viktigste måltid, så hvorfor ikke velge det beste? Her er ekspertenes frokosttips. Foto: Africa Studio - Fotolia
FROKOST: Det kalles tross alt dagens viktigste måltid, så hvorfor ikke velge det beste? Her er ekspertenes frokosttips. Foto: Africa Studio - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frokosten er dagens viktigste måltid sies det. Og det er kanskje ikke så rart, siden det er dette som skal sette deg i gang og gi deg overskudd til å takle alle dagens gjøremål og utfordringer.

Men hva bør man egentlig spise til frokost?

Vi har snakket med et par ernæringsfysiologer og spurt dem om nettopp dette. Her gir de sine beste tips til hva du bør spise til frokost.

LES OGSÅ: Dette er viktigst når du skal velge frokost

Havregrøt – på nummer én

– Det beste jeg kan anbefale til frokost er havregrøt, sier autorisert klinisk ernæringsfysiolog på ernæringsfysiolog.no, Ragnhild Lekven Fimreite, til KK.no.  

Denne anbefalingen er kanskje ikke så overraskende, havregryn er nemlig kjempesunt og mettende, og et fantastisk frokostvalg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer