Fuktighetskrem

Fuktighetskremen du kan dusje med

Hevder å holde huden gjennomfuktet i to dager - selv etter dusj. Men funker den?

FUNKER DEN? Vichy Nutriextra fuktighetskrem (kr.199). Se dommen lenger nede i saken.
FUNKER DEN? Vichy Nutriextra fuktighetskrem (kr.199). Se dommen lenger nede i saken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Hvor ofte smører du deg?Noe av det kjedeligste undertegnede vet er å smøre seg. Dessverre er det noe man må gjøre året rundt.

Om vinteren skal sprukne hender og tørre legger bekjempes. Særlig bedre blir det ikke om sommeren – når smøringen gjerne må gjentas opptil flere ganger om dagen, med solkrem, solkrem, solkrem og aftersun.

SE OGSÅ: KK.no tester farget dagkrem

I tillegg trener jeg tre-fire ganger i uka. Og selv om jeg ikke gidder å bruke bodylotion hver eneste dag, må jeg i alle fall gjøre det etter at jeg har dusjet. Og som du sikkert både vet og praktiserer selv - aktiviteter som framkaller svetting bør etterfølges av nettopp dusjing.

Med andre ord blir det mye smøring… Jeg ble derfor svært glad da jeg hørte at det nå er kommet en fuktighetskrem som skal ha effekt i to dager – selv om du dusjer imellom.

Hver dag
 
117 (44%)
Annenhver dag
 
61 (23%)
Cirka en gang i uka
 
39 (15%)
Sjeldnere
 
25 (9%)
Bruker ikke fuktighetskrem
 
22 (8%)

Men funker den?

Jeg har vel det man kan kalle normalt tørr hud, spesielt leggene trenger litt ekstra fuktighet. Hvis jeg ikke bruker bodylotion etter å ha dusjet, merker jeg det godt.

Men dette skulle altså ikke være noe problem for den nye kremen fra Vichy Nutriextra.

Pris:
kr. 199

Emballasje:
Plastkrukke på 400 ml. Noe upraktisk, da du må stikke hånda forholdsvis langt nedi for å få tak i kremen, og du kan heller ikke unngå å få krem under neglene. Kan tenke meg at det blir vanskelig når krukka begynner å bli tom.

Duft:
Behagelig, frisk og ren duft. Forholdsvis mildt parfymert.

Annet:
Uten parabener og testet på sensitiv hud.

SE OGSÅ: Skal fuktighetskremen på våt eller tørr hud

Påføring:
Behagelig konsistens. Trekker raskt inn i huden, og ligger ikke som et oljelag utenpå huden, som enkelte andre kremer som skal gi mye fukt har en tendens til å gjøre.

Effekt:
Jo, da. Den holder det den lover. Kremen sørger for at huden er fuktet i to dager, både med og uten dusjing/trening. Jeg kunne bruke tynne strømpebukser i minusgrader og leggene holdt seg like fine.

Det fikk meg til å lure på om kremen kan holde i tre dager – og jeg prøvde det også. Det gikk ganske godt, men merket noe redusert effekt på leggene etter dusj. Det er godt mulig at den holder i tre dager uten dusjing - så lenge går jeg normalt ikke uten såpe og vann, men greit å huske på til neste hyttetur.

Karakter:
KKKKKk

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer