Beyonce

Full fest på Beyoncés hode

Er Beyoncés nye frisyre rett og slett litt for festlig?

Juletre gone disco eller en festlig effekt? Beyoncé Knowles så ihvertfall ut til å hygge seg. Foto: All Over Press
Juletre gone disco eller en festlig effekt? Beyoncé Knowles så ihvertfall ut til å hygge seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatertSi din meining:

Hva synes du om Beyoncés hår?

På Grammyfesten var det en deltager som skilte seg ut. Blant de sofistikerte oppsatsene og sexy bølgene var det en som kjørte en litt mer utagerende styling: Beyoncé Knowles stilte med en manke som glitret i fluoriserende om kapp med blitz-lysene.

 • LES OGSÅ: «Vampyrlooken» blir kanskje årets tydeligste sminketrend. Men veien er kort fra pen til pinlig.

 • Glitrende tråder er tacky.
   
  240 (53%)
  Det er superkult!
   
  212 (47%)

  - Fest og glamour

  - Dette er jo full disco! På et arrangement som Grammy er dette selvsagt helt ok, da skal det være fest og glamour, sier mote- og skjønnhetsjournalist i kk.no, Kjersti Staarvik.

  Men før du finner fram esken med julepynt fra loftet: Bling Strands har sin egen nettside hvor du får kjøpt glittertrådene. De kommer i sølv, gull, grønt, rosa, svart og de fleste farger som et disco-hjerte måtte begjære - hele tretti i alt. Du trenger verken lim eller varmeapparater for å feste dem til håret. De koster mellom 50 og 100 kroner, avhengig av lengde.

  LES OGSÅ: 50 veier til vakkert hår
  LES OGSÅ:Dette er 2010-frisyrene

  Men er det kult?


  - Det er selvfølgelig ikke noe jeg vil anbefale på kontoret eller middagsbesøk hos svigermor, men det kan være en fin effekt ute på byen eller på en morsom fest, sier Kjersti Staarvik.

  Men å kjøre på med glitter og fjas i alle ledd kan lett bli for mye, mener moteeksperten.

  - Pass opp for klesvalget hvis du har glitrestriper i håret. Det kan fort bli for mye med paljettkjole til for eksempel. Ton heller ned kjolevalget med den lille sorte, eller gå for jeans og partytopp, sier Kjersti Staarvik.

  Heller klar for kommunefargen?


  Ikke alle liker heybaberiba-stilen med paljetter, glam og fjas. Kate Moss, for eksempel, synes grått hår er det heiteste akkurat nå.

  Fiks sparesveisen

  Januar og februar er sjelden året beste hårmåneder. Sommerens solkyssede lokker er en saga blott, og kontoen tillater ikke de store redningsaksjonene hos frisøren.
  Om du ikke dropper frisørtimen for å redde januarøkonomien, men heller venter fordi du skal spare til langt hår, vil du erfare at det ofte fører til en skeiv og uproporsjonert frisyre. Lær deg heller noen frisyrer som alltid funker i spare-fasen. Her får du alle tipsene som funker.

  Her er triksene som fikser januarhåret:


  Se stjernene som har valgt en litt enklere look enn Beyoncé.
  Juletre gone disco eller en festlig effekt? Beyoncé Knowles så ihvertfall ut til å hygge seg. Foto: All Over Press
  Juletre gone disco eller en festlig effekt? Beyoncé Knowles så ihvertfall ut til å hygge seg. Foto: All Over Press Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer