Hårfjerning

Funker den for kvinner også?

Denne høvelen var soleklar vinner i en test for menn. Er den like bra på hårete damelegger? Vi har testet!

Høvelen har fem blader og er batteridrevet. Foto: Per Ervland
Høvelen har fem blader og er batteridrevet. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Glatte legger er vel nærmest blitt et kvinnekrav, og vi blir stadig mer kresne når det gjelder måten dette skal oppnås på.

Les også: Den store hårfjerningsguiden

Undertegnede foretrekker å bruke mannehøvler når leggene skal til pers. Jeg synes ofte barberhøvler for kvinner blir for pinglete og skrale - det er liksom mer tak i sakene som er laget for menn.

Til nå har jeg brukt Gillette Mach3-høvler, men så kom jeg over en stor test som det danske Forbrugerrådet har gjennomført.

Gillette Mach3 kom ikke verst ut her, men den soleklare vinneren var nye Gillette Fusion Power ProGlide.Så vi måtte jo prøve ut denne høvelen - funker den like bra for oss kvinner også?

Les også: Hårete menn? Nei takk

Slik ble resultatet

Det korte svaret er ja. Gillette Fusion Power ProGlide funker definitivt!

Høvelen har hele fem blader, den har en såkalt «Snowplow Comfort Guard» som skal strekke huden litt slik at barberingen blir tettere, den har en «lubrastrip» som er innsatt med mykgjørende oljer, og den kan trygt brukes i dusjen.

Det som etter min mening er det beste med den er at den er batteridrevet. Bladene vibrerer slik at du bare kan føre høvelen lett over huden, du trenger ikke å skrape i det hele tatt.

I tillegg går barberingen mye raskere enn ved bruk av vanlig høvel.

Resultatet er glatt og fin hud, uten en eneste skramme eller tendenser til nupper.

Nå testet jeg høvelen kun på legger og i armhuler, men jeg vil på det sterkeste anta at den er et mye sikrere valg enn vanlig høvel med tanke på intimbarbering.

For min del har Gillette Fusion Power ProGlide danket ut høvelen jeg brukte før.


Gillette Fusion Power ProGlide barberhøvel, et ekstra barberingshode og et Duracell AAA batteri har en veiledende pris på 184 kroner i vanlig butikk. Foto: Gillette
Gillette Fusion Power ProGlide barberhøvel, et ekstra barberingshode og et Duracell AAA batteri har en veiledende pris på 184 kroner i vanlig butikk. Foto: Gillette Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer