Ansikt

Galt ansikt gir feil inntrykk

Et vennlig fjes er viktigere enn et varmt håndtrykk. Her er de syv kjennetegnene.

Galt ansikt gir feil inntrykk
Publisert
Sist oppdatert
Dette er oppskriften på et vennlig fjes, hevder en britisk undersøkelse utført på vegne av turistforeningen i Yorkshire, Skottland.
 • Slik holder du deg ung
 • 7 karakteristiske trekk

  Etter å ha studert bilder av manns - og kvinneansikter fra britiske medier samt bilder av 14 kjendiser har britene kommet opp med en oppskrift på hvordan et vennlig ansikt ser ut, skriver den skotske nettavisen The Herald.Hvert av de nøye utplukkede fjesene viser seg nemlig å endel karakteristiske trekk som gjør at de utstråler godhet og vennlighet. Dette er fyldige lepper, firkantet kjeveparti, lavtsittende øyebryn, trollbindende øyne, avrundet nese, en panne som skråner bakover og avrundet ansiktsform.

  Dataanimert vennlighet

  Naomi Tickle, ekspert på personlighetsanalyse og lesing av ansikter arbeidet sammen med turistforeningen i Yorkshire, Skottland, om å sette sammen elektroniske bilder av kjente mennesker i Storbritania.Dataanimasjonen av det vennligste mannsansiktet er en kombinasjon av Vernon Kays lepper, George Alagiahs kjeveparti, Steve Jones øyebryn, Alastair Stewarts panne, Gordon Ramseys nese og Eamonn Holmes runde ansiktsform.Det vennligste kvinneansiktet derimot er en blanding av Kirsty Gallaghers lepper, Romilly Weeks kjeve, Georgie Thompsons øyebryn, Myleene Class panne, Claudia Winkelmans nese, Dannii Minogues øyne og Charlotte Churchs runde ansiktsform. The Yorkshire Tourist Board spurte også 1000 briter om hva som er mest imøtekommende av et vennlig fjes og et varmt håndtrykk. Hele 79 prosent valgte et vennlig fjes, mot kun 10 prosent som foretrakk håndtrykket. Det som fikk folk til å føle seg mest uvelkommen og ille til mote var et grettent fjes og dårlig ånde.LES OGSÅ:
 • Verdens styggeste mann?
 • Drømmeprins på postordre
 • Slik vil han ha deg
 • Den perfekte aldersforskjellen
 • Derfor vil han ha deg ung
 • Ligner typen på fatter'n?
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.