- Gi vann til Afrika

Bonaqua

- Gi vann til Afrika

«The Voice» dommer Hanne Sørvaag (bildet) fronter kampanjen som vil gi minst 40 millioner liter rent vann til Afrika. Bli med, du også!

Publisert
Sist oppdatert
I vår del av verden tar vi rent drikkevann som en selvfølge, mens globalt slukker over 1,1 milliard mennesker tørsten med livet som innsats.

Hanne Sørvaag stiller seg i spissen for den nye kampanjen «3 liter rent vann til Afrika». Målsettingen for 2012 er klar – minst 40 millioner liter rent vann skal skaffes ved hjelp av norske forbrukere.

– Jeg synes dette prosjektet er en strålende idé, og er glad for å være en del av kampanjen. Jeg er sikker på at «3 liter rent vann til Afrika» vil bety en stor forskjell for mange, sier hun.Forskjellene i verden berører Hanne, og dette er en enkel måte for oss alle å hjelpe.

Slik kan du hjelpe
- Jeg ønsker å bidra til å sette fokus på det enorme problemet vannmangel utgjør. 8 000 barn dør av det hver dag! Håpet er at denne kampanjen skal bidra til at flere får opp øynene for dette, fortsetter Hanne Sørvaag.

Kampanjen gjør det svært enkelt for alle å skaffe rent vann i Afrika. Røde Kors og vannprodusenten Bonaqua samarbeider om å skape en enkel mekanikk: Hver gang du kjøper en flaske Bonaqua, går 3 liter vann til Røde Kors sitt “Vann for livet”-prosjekt i Afrika. Flasken koster det samme som før.

Gi vann på Facebook
Du kan også støtte kampanjen på Facebook. Gå inn på kampanjens Facebook-side og gi en liter rent vann til det samme prosjektet ved å klikke på “Støtt her” knappen. Så enkelt er det å hjelpe andre! Klikk på "like" og spre budskapet til dine venner og familie. Sammen kan vi hjelpe mange.På Facebook kan du også til enhver tid følge med vannbarometeret som viser hvor mye vann som samles inn. Genialt.

Bygger brønner
For hver flaske Bonaqua (uavhengig av størrelse) som kjøpes, støtter produsenten Røde Kors sitt vannprogram. Støtten omsettes til rent vann gjennom de ulike prosjektene i “Vann for livet”-programmet.

- Vi skaffer rent vann gjennom brønnbygging, vannrensing og vannpumper. Vi gir samtidig opplæring og informasjon om vedlikehold av brønner og vannkilder. Vi er glade for å samarbeide med Bonaqua, som bidrar til å gjøre dette synlig overfor et stort publikum, sier Åsne Havnelid, generalsekretær i Røde Kors.- Gi vann til Afrika
- Gi vann til Afrika
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer