Gina Tricot

Gina Tricot lanserer skjønnhetsserie

Sminke og skjønnhetsprodukter til en billig penge.

EN AV VÅRNYHETENE: Den svenske motekjeden Gina Tricot, lanserer i mars en skjønnhetsserie, med både sminke, bodylotion og koster. Foto: Gina Tricot
EN AV VÅRNYHETENE: Den svenske motekjeden Gina Tricot, lanserer i mars en skjønnhetsserie, med både sminke, bodylotion og koster. Foto: Gina Tricot Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Butikkene fylles stadig opp av vårnyheter i disse dager, og en av Gina Tricots nyheter, er en serie med skjønnhetsprodukter.

LES OGSÅ: Norske jenter er neglelakkgærne

Foto: Gina Tricot
Foto: Gina Tricot Vis mer

Stadig i utvikling

Tidlig i januar lanserte det svenske merket en egen sportskolleksjon, og utvider nå sortimentet med egen sminke- og skjønnhetsserie bestående av blant annet leppestifter, neglelakk, øyenskygger, sminkekoster og kremer.

(Artikkelen fortsetter under bildet).


– Vi vil gi våre kunder muligheten til å finne alt på ett og samme sted, derfor vil vi tilby dem mer enn bare klær. Sminke er en morsom måte å utrykke seg på og er en naturlig del av Gina Tricot sin utvikling og forretningsidé, sier Anna Appelqvist, design- og innkjøpssjef, i en pressemelding.

Videre skrives det at det i første omgang slippes 40 produkter, og at det vil komme flere produkter utover våren.

Pris- og dyrevennlig

Prisene er fra 19–69 kr og vil være å finne i 69 utvalgte butikker i fem land og på hjemmesiden deres Ginatricot.com (ekstern lenke) fra torsdag 15. mars.

Produktene er verken testet på dyr, eller tilsatt parabener.

Gina Tricot ble startet opp i Sverige allerede i 1997, og har siden den gang vokst seg til å bli en av de største kjedene i Norden. De tilbyr trendy klær, til en rimelig pris og har omkring 175 butikker i fem forskjellige land.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer