Hårfrisyre

Gjenskap Kate Beckinsales supersexy sveis på 1-2-3

Perfekt til både jobb og fest.

RUFSEFIN: Kate Beckinsale gikk for en nydelig sidechignon, en frisyre du lett kan kopiere hjemme.  Foto: Ents Images/All Over Press
RUFSEFIN: Kate Beckinsale gikk for en nydelig sidechignon, en frisyre du lett kan kopiere hjemme. Foto: Ents Images/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kate Beckinsale valgte en intrikat kjole fra Zuhair Murad til årets Golden Globe-utdeling. For å komplimentere det nokså overdådige kjolevalget, valgte hårstylisten en litt røffere frisyre enn vi ofte ser Beckinsale med.

– Vi gikk for en punkinspirert divalook som er litt annerledes enn hennes vanlige myke bølger, forklarte stylisten til InStyle.com.

Frisyren er ikke bare supersexy. Den er mulig å gjenskape selv også, forklarer André Auster, frisør og kreativ leder ved Auster Academy.

– Denne enkle og tilfeldige knuten, kalt en chignon, er lett å få til selv med noen enkle regler, sier han.

LES OGSÅ: Få en fyldigere hårtopp


ENKELT: Det er ikke noe i veien for å kopiere denne frisyren til hverdags heller. Den er like anvendelig til en  god strikkegenser som til glamorøse kjoler.  Foto: Jen Lowery / Splash News/ All Over Press
ENKELT: Det er ikke noe i veien for å kopiere denne frisyren til hverdags heller. Den er like anvendelig til en god strikkegenser som til glamorøse kjoler. Foto: Jen Lowery / Splash News/ All Over Press Vis mer

1. Velg riktige produkter

– Riktig produktbruk er alltid viktig for at håret skal holde seg og bli lett å forme, sier Auster.

Han anbefaler at du først prepper håret med en volumspray. Påfør denne fra rot til spiss i hele håret, som ikke trenger å være nyvasket.

Ofte kan det faktisk være enklere å få frisyren til å sitte hele kvelden om håret ikke er helt nyvasket.

LES OGSÅ: Festfrisyren som varer hele kvelden


VOLUM: Sørg for å få nok volum ved røttene, så får du ikke flatt hår i løpet av kvelden.  Foto: Jen Lowery / Splash News/ All Over Press
VOLUM: Sørg for å få nok volum ved røttene, så får du ikke flatt hår i løpet av kvelden. Foto: Jen Lowery / Splash News/ All Over Press Vis mer

2. Føn for volum

For å få nok volum i håret, bør du føne det, og dette gjelder selv om håret ikke er nyvasket.

Volumprodukter blir nemlig klissete og seige hvis de ikke fønes tørre, så du bør alltid beregne noen ekstra minutter til dette når du bruker slike produkter.

– Føn håret med fingrene og massér inn produktet. Føn gjerne håret i forskjellige retninger for å skape mer volum og fylde, sier Auster.

Om du ikke har nok volum og hold når håret er tørt, er det bare å gjenta prosessen. Påfør mer volumprodukt i tørt hår og føn igjen til du får tykkelsen og holdet du er ute etter, forklarer frisøren.

LES OGSÅ: Slik føner du som en proff


3. Lag sidehestehale

– Bruk fingrene og jobb håret inn i en sidehestehale. Har du kortere lengder mot ansiktet, for eksempel en lugg, så la dette falle naturlig ut, det trenger ikke bli med i hestehalen, sier Auster.

LES OGSÅ: Finn riktig lugg for deg

4. Tvinn, surr, fest!

Del hesthalen i to deler og tvinn disse to delene lett sammen.

– Surr deretter hestehalen rundt seg selv som en knute. Fest med spenner fra alle sider og kryss spennene over hverandre for bedre feste.

LES OGSÅ: Enkle festfrisyrer alle får til

5. Løst og tilfeldig

For å gi frisyren den riktige avslappede finishen, bør du løsne litt på noen hårlokker for å få det hele til å se mer tilfeldig ut.

– Avslutt med å bryte opp knuten ved å bruke fingrene. Trekk ut litt hår her og der for å skape en mer teksturert og tilfeldig look, sier Auster.

– Bruk en hårspray med godt hold over hele håret til slutt for at det skal holde seg godt gjennom hele kvelden.

LES OGSÅ: Disse hårkurene bør du velge nå

RØFT OG ROMATISK: Det myke håret gjør at Kate Beckinsale ser både kul og sexy ut. De litt løse hårlokkene gjør frisyren myk og feminin.  Foto: REX/Broadimage/All Over Press
RØFT OG ROMATISK: Det myke håret gjør at Kate Beckinsale ser både kul og sexy ut. De litt løse hårlokkene gjør frisyren myk og feminin. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer