Kjærlighet

Gjerrige valentinsgjester

Restaurantene avskyr valentinsdagen, for turtelduer er både gjerrige, usosiale og ulønnsomme.

ROMANTISK OG SLANKENDE: Dempet belysning, litt myk jazz på høyttalerne - det er både bra for vekta og for forholdet å velge en rolig restaurant.
ROMANTISK OG SLANKENDE: Dempet belysning, litt myk jazz på høyttalerne - det er både bra for vekta og for forholdet å velge en rolig restaurant. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Menns lommebøker tømmes, mens kvinners hjerter blir fullere av kjærlighet for hver time som går. Likevel hater restauranter valentinsdagen, skal vi tro flere australske restauranteiere.

 • Drømmedate for en hundrings


 • Utfrysing

  Universal, en eksklusiv restaurant i Sydney, Australia, vurderer i år å utestenge forelskede par fra restauranten. En annen restaurant i området, det hippe spisestedet Tetsuya nekter å ta imot reservasjoner for to.

  Og dersom et par mot formodning trumfer i gjennom sin reservasjon kan de belage seg på en uromantisk kveld. Da blir de nemlig pent nødt til å sitte sammen med seks fremmede bordkavalerer.

  Gjerrigknarker

  Grunnen til denne uromantiske kutymen er at turtelduene er nokså gjerrige. De legger rett og slett ikke igjen nok penger, og er mer oppslukt av hverandre enn av maten.

  Eieren av restauranten Universal, Christine Mansfield, forklarer at valentinsdagen er en vanskelig dag fordi bordenes kapasitet ikke utnyttes.

  - Spør hvilken restaurant du vil, dette er en kjent problemstilling. En restaurant full av par innbyr dessuten ikke til like mye hygge som en restaurant bestående av ulike typer grupper, sier hun til The Daily Telegraph.

  Dramatikk

  En annen veteran i restaurantbransjen, som forbeholder seg retten til å være anonym overfor den australske avisen, går enda lenger.

  - Dette er den verste kvelden i året, sier han til The Daily Telegraph.

  Han mener at det er alt for høye forventninger til dagen, og at det derfor alltid er noe som går galt.

  - Det er rett og slett en rar atmosfære med alle parene, sier han.

  I følge kliden er det alltid noen som ender opp med å ty til tårene.

  - Mennene er krevende og kvinnene trengende. Det er et mareritt, sier han til den australske nyhetsavisen.  LES OGSÅ:
 • Dump singellivet

 • Datingens fire bud

 • Grønn på sjekker'n?
 • Slik får du draget i andre runde
 • Veien til enhver manns hjerte
 • Lær å kysse med stil

 • Den ultimate flørteguiden

 • Pass opp for lovebugs
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer