Fotsvette

Gjett hvor mye du svetter her!

Det er ikke uten grunn at føttene ofte lukter vondt.

SVETTE FØTTER: Fotsålene er et av de stedene på kroppen der vi har flest svettekjertler, og det er derfor ganske normalt å svette her. Noen opplever derimot at fotsvetten blir et plagsomt problem. Foto: koszivu - Fotolia
SVETTE FØTTER: Fotsålene er et av de stedene på kroppen der vi har flest svettekjertler, og det er derfor ganske normalt å svette her. Noen opplever derimot at fotsvetten blir et plagsomt problem. Foto: koszivu - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Opplever du ofte at sokkene dine er våte av svette og du kan ikke dra hjemmefra uten å ha med deg et ekstra par i vesken?

Og noen ganger er det kanskje så ille at du kvier deg for å ta av deg skoene i offentlighet, av frykt for at du skal forpeste hele rommet. Ja, for ikke å snakke om hvordan skoene i seg selv lukter.

Fotsålene er et av de stedene på kroppen der vi har flest svettekjertler, og det er derfor ganske normalt å svette her. Markedsansvarlig i skokjeden Bianco, Elisabeth Moe, har tidligere uttalt til KK.no at man svetter opp mot et eggeglass hver dag i hver sko, og at du derfor bør skifte sko hver dag slik at skoene rekker å lufttørke.

LES OGSÅ: Er det skadelig å svette mye?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer