Kysse

Gjør det her

Finn ditt favorittsted på denne listen.

Foto: colourbox.com
Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ta følelsen av de første kyssene tilbake ved å gjøre det på disse stedene eller kast deg over daten din her - dersom du er singel, skriver Msn.com.
 • Kyss deg lykkelig
 • Lær deg å kysse med stil
 • Kyss som stjernene
 • 1. I pariserhjulet

  Kjærligheten har sine opp – og nedturer, så hvorfor ikke kysse din kjære mens dere tviholder dere til hverandre på vei opp i det blå.

  2. Ved kontorpulten

  Så mange som 61 prosent av alle forhold starter på jobben, ifølge undersøkelser – og halvparten av dem ender i ekteskap. Hva er mer spennende enn et kyss ved skrivebordet på jobben, skriver Msn.com.

  3. På musem, kunstutstilling etc.

  La dere inspirere av det romantiske maleriet Brudeferden i Hardanger og gi hverandre et kyss med mening i kunstneriske og vakre omgivelser.

  4. Midt på gata

  Jada, hverdagen kan være hektisk, men et kyss kan få alt til å stoppe opp et lite øyeblikk. Tenk på svart-hvitt-bildene Kiss by the Hotel de Ville av Robert Doisneau’s i Paris og sjømannen som kysser sykepleieren i New York på V-J Day (dagen da USA feiret seieren over Japan, 2.verdenskrig).

  5. I prøverommet

  Er du typen som opplever det litt pirrende å berøre og kjærtegne i offentlighet, men som er litt for blyg til det likevel. Hopp inn i prøverommet da vel og kombiner det beste fra begge verdener.

  6. I «garderoben»

  Dette er helt ypperlig for deg som er singel. Før den fremmede med deg inn i det rommet hvor ingen oppholder seg – rent bortsett fra når det er noen andre der, nemlig i rommet der jakker og sko oppbevares. Følelsen av å bli oppdaget der av de andre gjestene kan være ganske erotisk…

  7. Opp ned

  Du trenger ikke Spiderman for å gjøre dette, men dersom dere ligger i sofaen kan du legge hodet ditt bakover og han kan bøye seg fremover til leppene deres møtrs i et kyss. Eller kyss din kjære, eller daten din, når han sitter i en stol og du står bak den. Litt snodig, men absolutt fantastisk.

  8. I baksetet

  Kjør bilen til et romantisk sted og kast dere over hverandre i baksetet til det begynner å dugge på vinduene i den reneste Titanic-stil. Retro-romantisk til tusen.

  9. I duskregnet

  Å kysse i regnet høres ut som en klisjé, men dersom du ikke ha prøvdet det – prøv. Alle andre løper i ly, mens dere blir stående igjen med en følelse av å være helt alene i verden et lite øyeblikk. Surrealistisk deilig, skriver Msn.com.

  10. I senga (la deg vekke av det)

  Tenk Snøhvit som blir kysset av prinsen.. og kyss eller bli kysset mens du sover – og lev lykkelig alle deres dager.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer