Foto: colourbox.com
Foto: colourbox.com Vis mer

Kysse

Gjør det her

Finn ditt favorittsted på denne listen.

Ta følelsen av de første kyssene tilbake ved å gjøre det på disse stedene eller kast deg over daten din her - dersom du er singel, skriver Msn.com.

 • Kyss deg lykkelig
 • Lær deg å kysse med stil
 • Kyss som stjernene


 • 1. I pariserhjulet

  Kjærligheten har sine opp – og nedturer, så hvorfor ikke kysse din kjære mens dere tviholder dere til hverandre på vei opp i det blå.

  2. Ved kontorpulten

  Så mange som 61 prosent av alle forhold starter på jobben, ifølge undersøkelser – og halvparten av dem ender i ekteskap. Hva er mer spennende enn et kyss ved skrivebordet på jobben, skriver Msn.com.

  3. På musem, kunstutstilling etc.

  La dere inspirere av det romantiske maleriet Brudeferden i Hardanger og gi hverandre et kyss med mening i kunstneriske og vakre omgivelser.

  4. Midt på gata


  Jada, hverdagen kan være hektisk, men et kyss kan få alt til å stoppe opp et lite øyeblikk. Tenk på svart-hvitt-bildene Kiss by the Hotel de Ville av Robert Doisneau’s i Paris og sjømannen som kysser sykepleieren i New York på V-J Day (dagen da USA feiret seieren over Japan, 2.verdenskrig).

  5. I prøverommet

  Er du typen som opplever det litt pirrende å berøre og kjærtegne i offentlighet, men som er litt for blyg til det likevel. Hopp inn i prøverommet da vel og kombiner det beste fra begge verdener.

  6. I «garderoben»

  Dette er helt ypperlig for deg som er singel. Før den fremmede med deg inn i det rommet hvor ingen oppholder seg – rent bortsett fra når det er noen andre der, nemlig i rommet der jakker og sko oppbevares. Følelsen av å bli oppdaget der av de andre gjestene kan være ganske erotisk…

  7. Opp ned

  Du trenger ikke Spiderman for å gjøre dette, men dersom dere ligger i sofaen kan du legge hodet ditt bakover og han kan bøye seg fremover til leppene deres møtrs i et kyss. Eller kyss din kjære, eller daten din, når han sitter i en stol og du står bak den. Litt snodig, men absolutt fantastisk.

  8. I baksetet

  Kjør bilen til et romantisk sted og kast dere over hverandre i baksetet til det begynner å dugge på vinduene i den reneste Titanic-stil. Retro-romantisk til tusen.

  9. I duskregnet

  Å kysse i regnet høres ut som en klisjé, men dersom du ikke ha prøvdet det – prøv. Alle andre løper i ly, mens dere blir stående igjen med en følelse av å være helt alene i verden et lite øyeblikk. Surrealistisk deilig, skriver Msn.com.

  10. I senga (la deg vekke av det)

  Tenk Snøhvit som blir kysset av prinsen.. og kyss eller bli kysset mens du sover – og lev lykkelig alle deres dager.

  Sjekk KKs kjærlighetshoroskop