Sex

Gjør det i bilen

- Det kan være litt klønete og trangt, men det er deilig uperfekt.

Bilen er det perfekte stedet å forføre ham på, mener ekspert Joan Ørting.
Bilen er det perfekte stedet å forføre ham på, mener ekspert Joan Ørting. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er for kaldt å ha sex utendørs om dagen, men sex i bilen er en vel så bra erstatning. Det er dessuten bare å kjøre akkurat dit man vil, og bilsex står også for frihet og lek, ifølge samlivsekspert i Ekstrabladet, Joan Ørting. – Det kan godt være litt klønete og trangt, men det er deilig uperfekt. Man roter rundt, med buksene rundt anklene og dunker kanskje borti girspaken også, men det er bare moro, sier hun til Ekstrabladet.dk.
 • Dump senga!
 • Litt på kanten

  For amerikanske tenåringer er bilen et sted der de kan være i fred for nysgjerrige foreldre, i hvertfall dersom vi skal tro amerikanske collegfilmer. Men nettopp det litt forbudte, det at det er så på kanten, er grunnen til at sex i bilen kan gi et skikkelig kick. – Det kan jo komme noen, det vet man aldri, sier Joan Ørting. Samtidig er man inni et eget lite rom, en boble, hvor det kun handler om dere to. - Man kan høre på musikk, se på utsikten eller kjøre av sted midt på natten og parkere et sted i mørket hvor den eneste belysningen er det røde lyset på dashbordet, tipser Joan Ørting.

  Ekstremt macho

  Følelsen av å gjøre noe litt frekt, litt hemmelig og forbudt er nemlig lett å gjenskape i bilen, skal vi tro Ørting – og menn, de rett og slett digger det.– Noen menn har et nærmest lidenskapelig forhold til bilen sin. Når de polerer bilen er de gjerne mer kjærlige enn når de kjærtegner partneren. Og når de sitter bak rattet føler de seg som ekte «mannfolk», sier Ørting. Det kan rett og slett ikke bli hetere enn det å kombinere lidenskapen for bil med seksuell lidenskap, ifølge Ørting. – Hvis man vil gi ham en gave, da skal man defintivt forføre ham i bilen. Det er det perfekte stedet å ta initiativet og la ham være den passive parten, sier Joan Ørting.

  Lær knepene

  Men hvordan har man egentlig bilsex?– Han sitter med hendene på rattet mens hun bestemmer hva som skal skje, uten at han kan gjøre noe. Først kan hun kjærtegne bulen i buksa hans, gi ham munnsex eller ta på seg selv. Men få ham til å ta av et sted, dersom det blir for hett for å unngå at dere kjører av veien, råder den danske samlivseksperten. Det spontane ved denne formen for sex gjør det veldig spesielt, for eksempel kan man ha sex på vei til svigermors bursdagsselskap. - Det er alltid bra for parforholdet å opparbeide seg slike minner. Dere trenger ikke å ha sex en gang, bare det å kysse lidenskapelig i taxien på vei hjem kan være et sexy forspill, sier Ørting. LES OGSÅ:
 • Stressa? Prøv kjapp sex
 • Sex med klærne på
 • Den store stillingsguiden
 • Den store orgasmeguiden
 • Lær trafikkreglene for sex
 • Den store supersex-guiden
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer