Leppepomade

Gjør leppene numne

Og det er meningen! Den skal nemlig bidra til det perfekte kysset.

KRIBLENDE KYSS: Leppepomaden Morphine Lips skal gi leppene en nummen følelse, og produsenten lover uforglemmelige kyss. Veil pris kr 249. Foto: Produsenten
KRIBLENDE KYSS: Leppepomaden Morphine Lips skal gi leppene en nummen følelse, og produsenten lover uforglemmelige kyss. Veil pris kr 249. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Navnet Morphine Lips får deg kanskje til å tenke på sykehus heller enn sminkepungen din, men det er altså der dette produktet hører hjemme. Og produsenten garanterer at leppepomaden skal gjøre ethvert kyss uforglemmelig.

Kriblende kyss

Hemmeligheten ligger i en av ingrediensene. 3,8 prosent benzocaine skal gi leppene en nummen følelse. – Den vil gjøre kyssene dine helt spesielle; de vil være noe ingen før har opplevd, skriver produsenten i en pressemelding. I tillegg til å numme dine egne lepper, vil nemlig leppepomaden føre til at partneren din får en kriblende og nummen følelse i sine lepper.

Pleier og fukter

Uansett inneholder leppepomaden også elleve forskjellige oljer, fra blant annet engkarse og solbær, og dette skal gjøre det de fleste av oss ønsker av et slikt produkt: holde leppene myke.En myk konsistens skal gjøre leppene myke og en smak av mango og fersken høres unektelig fristende ut. Om den nummende, kriblende følelsen på leppene er noe du eller din partner ønsker – vel, det kan bare dere vite. Produktet kommer i salg i uke 42 og vil koste ca. kr 249.Kate Hermansen forteller at utsalgsstedene inkluderer Carma i Trondheim, Fine Ting i Oslo, Fontana i Sandnes, Hassan og den Dama i Oslo, Infinity i Bergen, Miin på Bærums Verk,Milla i Oslo og Monicas Drømmehage på Ørnes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer