Stjerne

Gjør noe nytt på Valentins-dagen

Du vil vel ikke være som alle andre? Sjekk de uvanlige tipsene.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
På hver Valentinsdag, hvert eneste år, har du mottatt blomster, sjokolader, søte små bamser og liknende, så lenge du kan huske. Og du har gitt nøyaktig det samme tilbake. Derfor feirer vi ValentinerdagenMen hvorfor ikke være litt kreativ og original i år og gi din kjære noe han eller hun absolutt ikke forventer? Her er flere gode, morsomme og inspirerende gaveideer.

1. En ekte fotballfan?

Kaller typen din seg for en skikkelig fotballentusiast, uten å være medlem av en klubb? Ikke bra! Ekte supportere følger ikke bare med på klubben sin, de er faktisk medlemmer også. Så enten det er Vålerenga, Odd Grenland eller noe helt annet, meld ham inn og gi ham en real overraskelse.Eller hva med å hyre en personlig trener?

2. Til å spise opp

De aller fleste liker å spise ute på gode restauranter. På mange restauranter kan du kjøpe gavekort. Så hvorfor ikke overraske din kjære med en søt liten konvolutt med et gavekort i … og håpe det blir deg som blir bedt med ut på et måltid en vakker dag!

3. Send kjæresten i orbit!

Ta meg deg din utkårede til et område som er ekstra stjerneklart. Finn en stjerne og oppkall denne stjernen etter ham. Mer romantisk kan det ikke bli!Og apropos stjernene – slik blir 2009 seende ut

4. Lag en personlig bok

Og det betyr ikke en bok med bilder fra den forrige ferien deres. Hva er den største hobbyen til din kjære? Langrenn, fotball, aerobic, Grey’s Anatomy, Guitar Hero eller Coldplay? Gjør litt research og samle utklipp av alle de store begivenhetene rundt denne hobbyen, og lim inn i en bok. Ikke glem å skrive en personlig hilsen fra deg i starten av boken.

5. 365 dager i året

Ikke det at han trenger å bli minnet på hvor stor kjærligheten mellom dere er, men det er jo hyggelig å få noen pene ord hver dag? Lag 365 lapper med ærlige kjærlighetshilsener og legg dem i en krukke. Hver dag, i et helt år, vil disse minne kjæresten din om de sterke båndene mellom dere.

6. Kjøp en stor T-skjorte

Om du går for XL eller XXL, er opp til deg. Halve moroa blir å komme inn i den sammen, og når dere endelig har fått til dette er det bare å bruke kreativiteten. Det kan bli litt av et eventyr å være fanget så tett inntil hverandre med så begrenset bevegelighet.Eller rett og slett hopp i noe behagelig. Her er 15 fine koseplagg

7. En fjernkontroll

Har du noen gang ønsket å ha fullstendig kontroll over din kjære en dag? Det har sikkert han eller hun tenkt om deg også! Så hvorfor ikke gi en symbolsk fjernkontroll i valentinergave, og la partneren din ta styringen en dag.

8. Hjertekake

Å bake en kake selv i en hjerteform er kjedelig, men hva med å gjøre en god gjerning og kjøpe en hjertekake på et bakeri, til inntekt for et godt formål? Her går fire kroner av hver solgte kake til arbeidet for hjertesyke barn. Hjertekaken selges i bakerier de fleste steder i landet. Eller hva med verdens rareste kjeks?

9. Gi med hjertet

Hva med å gi bort en frivillig fra Røde Kors? Gaven du kjøper er symbolsk, og pengene går til Røde Kors sitt arbeid. Når du kjøper en frivillig, mottar du en eske med bilde av den frivillge du har kjøpt. Esken er selvfølgelig tom, siden den frivillige er ute og jobber.

11. Sex og elskov

Hvos du forbinder denne dagen med kun én ting, kan sexolog Kjersti Antonsen i Kondomeriet bekrefte at valentinerdagen er heftig i deres butikker. Noen av de mest populære varene er blant annet Lystspillet – et erotisk spill for to til seks personer, en luksuriøs rabbit-vibrator, som også gjorde det veldig bra i KK.nos store sexleketøytest, forskjellige penisringer med vibrasjon, samt glidemidler og massasjeoljer.Les også: Dette redder sexlivet- Mange single velger også å kjøpe noe ekstravagant til seg selv, som «trøst», ettersom valentinerdagen er veldig kjærlighetsfokusert, sier Antonsen til KK.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer