JANUARSALG: Nå som januarsalget er i gang kan du gjøre kupp på en rekke fine treningsplagg. Mer info og tips får du lenger nede i saken. Foto: Produsentene
JANUARSALG: Nå som januarsalget er i gang kan du gjøre kupp på en rekke fine treningsplagg. Mer info og tips får du lenger nede i saken. Foto: Produsentene Vis mer

Treningsklær

Gjør salgskupp på treningsklær NÅ

Farger, basisplagg og sportsbh-er er blant det du bør se etter.

Publisert
Januarsalget er for alvor i gang, og det er ikke bare skinnjakker, jeans og boots du kan gjøre kupp på i ukene fremover.

Også når det gjelder treningsklær er det flust av gode tilbud denne måneden, og dersom du vurderer å kaste den slitte og utvaskede sports-bhen eller treningstoppen, er dette tiden for å investere i noe nytt.

LES OGSÅ: Röhnisch lanserer egen nettbutikk i Norge

SALGSFELLA: Vær litt påpasselig når du handler klær (også treningsklær) på salg. Det viktigste er at du kjøper ting du faktisk kommer til å bruke, og som er i riktig størrelse. Foto: Getty Images/Hemera
SALGSFELLA: Vær litt påpasselig når du handler klær (også treningsklær) på salg. Det viktigste er at du kjøper ting du faktisk kommer til å bruke, og som er i riktig størrelse. Foto: Getty Images/Hemera Vis mer

Ikke gå i salgsfella

Som KK.nos motereporter Cecilie Leganger tidligere har skrevet, lønner det seg imidlertid å holde hodet kaldt når du hiver deg ut på salgsrunden.

Det blir nemlig ikke et kupp dersom du går på en shoppingsmell og kjøper flust av salgsvarer som blir liggende bakerst i klesskapet.


Her er et par viktige ting du bør tenke på når du skal kjøpe klær på salg, også når det gjelder treningsklær:

 • Ville du kjøpt plagget dersom det var full pris?
  Ikke kjøp ting du egentlig ikke liker, eller kanskje bare liker «litt». De ender som regel opp med aldri å bli brukt

 • Kommer du til å bruke plagget om tre måneder?
  En knæsj rosa treningstopp på salg er vel og bra nå som knallfarger er i skuddet. Dersom du fort blir lei sterke farger kan imidlertid dette bli et bomkjøp.

  LES OGSÅ: De perfekte skoene til Zumba-trening

  Dette bør du se etter

  Det første du bør gjøre før du går amok i butikkene eller på nett, er å ta en titt i treningsgarderoben for å se om det er noe du faktisk trenger, eller om det er noe det er på tide å bytte ut.

  Godt treningstøy er nemlig viktig for å få en optimal treningsøkt, og det kan lønne seg å investere i plagg i god kvalitet, og helst i pustende materialer.

  Silje Landevåg, daglig leder i nettbutikken Getinspired.no (ekstern lenke), som selger treningsklær for kvinner, har flere tips til hva du bør se etter dersom du ønsker å gjøre gode kupp i tiden fremover.

  - Januarsalget er godt i gang og dette er virkelig tiden for å gjøre salgskupp på treningsklær, sier Landevåg til KK.no.

  STERKE FARGER: Sterke farger, som rosa og rødt, vil fortsatt være populært i månedene som kommer. Singletten lengst til venstre er fra Röhnisch og koster 299 kroner på Getinspired.no, den røde t-skjorten fra Nike koster 209 kroner fra Ellos.no og den rosa t-skjorten fra Craft koster 199 kroner og er fra Ellos.no. Foto: Produsentene
  STERKE FARGER: Sterke farger, som rosa og rødt, vil fortsatt være populært i månedene som kommer. Singletten lengst til venstre er fra Röhnisch og koster 299 kroner på Getinspired.no, den røde t-skjorten fra Nike koster 209 kroner fra Ellos.no og den rosa t-skjorten fra Craft koster 199 kroner og er fra Ellos.no. Foto: Produsentene Vis mer
  BASISPLAGG: Basisplagg, som treningsbukser, jakker og gensere er alltid lurt å kjøpe på salg. Fra venstre - svart capritights fra Nike - 265 kroner fra Laredoute.no, svart tights med lilla partier fra MXDC - 299 kroner fra Antonsport.no, svart lang tights fra Reebok - 309 kroner fra Ellos.no, turkis løpejakke fra Nike - 799 kroner fra Gsport.no, samt svart løpejakke fra Nike - 299 kroner fra Gsport.no. Foto: Produsentene
  BASISPLAGG: Basisplagg, som treningsbukser, jakker og gensere er alltid lurt å kjøpe på salg. Fra venstre - svart capritights fra Nike - 265 kroner fra Laredoute.no, svart tights med lilla partier fra MXDC - 299 kroner fra Antonsport.no, svart lang tights fra Reebok - 309 kroner fra Ellos.no, turkis løpejakke fra Nike - 799 kroner fra Gsport.no, samt svart løpejakke fra Nike - 299 kroner fra Gsport.no. Foto: Produsentene Vis mer
  PÅ TILBUD: En god sports-bh er et must for enhver treningsglad kvinne. Her er noen varianter på salg - fra venstre - hvit sports-bh fra Shock Absorber til 549 kroner fra Nelly.com, blå sportsbh fra Röhnisch til 249 kroner fra Getinspired.no og blå sportsbh fra Stay in place til 349 kroner fra Getinspired.no. Foto: Produsentene
  PÅ TILBUD: En god sports-bh er et must for enhver treningsglad kvinne. Her er noen varianter på salg - fra venstre - hvit sports-bh fra Shock Absorber til 549 kroner fra Nelly.com, blå sportsbh fra Röhnisch til 249 kroner fra Getinspired.no og blå sportsbh fra Stay in place til 349 kroner fra Getinspired.no. Foto: Produsentene Vis mer

  Farger, basisplagg, sport-bh og størrelse

  Ifølge Landevåg er det fire ting du bør se etter når du handler på salg, og det er: farger, basisplagg, sportsbh-er og ikke minst - klær i riktig størrelse.


  - Når det gjelder fargevalg så går rødt og rosa videre, så det er sikre og gode valg. Ellers er de klassiske fargene som sort, hvitt og grått sikkerstikk, skriver hun på Getinspired-bloggen (ekstern lenke).

  Basisplagg, som løpejakker, gensere, t-skjorter og tights i klassiske farger, er også gode kjøp.

  - Har du disse plaggene på plass kan du enkelt sprite opp garderoben med farger fra de ulike sesongene, skriver hun.


  Som KK.no tidligere har skrevet er en god sports-bh like viktig som gode løpesko, og dersom den du har begynner å bli litt slitt, er dette tiden for å se seg om etter en ny.

  Sist, men ikke minst er det viktig at du kjøper klær i riktig størrelse.

  - Ikke plukk med deg feil størrelse kun fordi det er billig. Riktig størrelse og passform gir en mye bedre treningsopplevelse, sier Landevåg.

  I tillegg vil det garantere at du faktisk bruker klærne, og ikke slenger dem bakerst i skapet.


  LES OGSÅ: Bh-trikset alle som trener bør kunne

  Her gjør du kuppene

  Alle de store sportsbutikkene og motekjedene har startet januarsalget sitt, og du kan finne gode tilbud på treningsklær i butikker som G-Sport, Antonsport, H&M, XXL, Intersport og Gina Tricot.

  Det er også salg og tilbud på nettet. Her er noen nettbutikker du kan sjekke ut (eksterne lenker):

  Getinspired.no
  Jentesport.no
  XXL.no
  Gsport.no
  Antonsport.no
  Loplabbet.no
  Gymgrossisten.no
  Nelly.com
  Laredoute.no
  Ellos.no
  Oslosportslager.no
  Intersport.no
  Hm.com

  PS. I januar lanserer Gina Tricot sin helt nye sportskolleksjon - Active Sports. Mer info finner du her!

  LES OGSÅ: Treningssokken du vil elske

 • Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer