Hår

Gjør som stjernene - gå for hestehale

Slik varierer du hestehalen fra dag til dag.

LAV HESTEHALE: Beyonce ser nydelig ut med lav hestehale.  Foto: All Over Press
LAV HESTEHALE: Beyonce ser nydelig ut med lav hestehale. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hestehalen er som kjent både praktisk, kjapp og fin – i tillegg er den veldig enkel å variere, enten du har litt tid til rådighet eller bare må komme deg avgårde og fikse håret på vei ut døra.

Enten du bruker tilbehør eller bare håret, finnes det utallige måter å pimpe opp hestehalen på. Og det er nettopp dette kjendisene i denne saken har gjort.

Glamour.com (ekstern lenke) har plukket ut noen av sine favorittvarianter hva kombinasjonen kjendis og hestehale angår, og her er noen av dem.

LES OGSÅ: Hestehale er den perfekte frisyrenENKELT: Diane Krugers hestehale ser overraskende hverdagslig ut til den røde løperen. Ingen grunn til å overkomplisere frisyrevalget? Foto: All Over Press
ENKELT: Diane Krugers hestehale ser overraskende hverdagslig ut til den røde løperen. Ingen grunn til å overkomplisere frisyrevalget? Foto: All Over Press Vis mer

Høyt er hot

Salma Hayek: En av årets heteste hårtrender er et perfekt grunnlag for en litt mer spennende hestehale. Ombreeffekten gjør at hestehalen ser lysere ut enn resten av håret, og er en flott måte å vise fram de solblekede tuppene.

Jenna Dewan-Tatum: Det skal ikke så mye til for å gjøre hverdagsfrisyren litt mer festfin. Skjul hårstrikken ved å vikle litt hår rundt den og feste håret med hårnåler på undersiden av hestehalen. Sørg for at hårnålene har en farge som ligner mest mulig på hårfargen din.

Diane Kruger: Hestehalen ser ut som noe hun har gjort selv i bilen på vei til den røde løperen, men den funker i samspill med den glamorøse sminken, de glitrende smykkene og den overdådige kjolen. For å kopiere looken er det bare å samle håret røft sammen med fingrene og feste med en hårstrikk. Enklere blir det ikke!

(Saken fortsetter under bildet.)


Demi Lovato: Dommeren i X-Factor USA har også surret håret rundt hestehalestrikken, men hun har tatt looken enda litt lenger ved å bruke rosa som aksentfarge. Usikker på om du vil farge håret rosa – eller grønt? Prøv med en fargespray som kan vaskes ut først, da vel.

LES OGSÅ: Er dette den nye blondinetrenden?

Kim Kardashian: Selv om hestehalen er høy, trenger den ikke å gjøre håret flatt. Gjør som Kim Kardashian og tuppér håret på toppen av hodet før du fester det i hestehalen. Sørg for å glatte ut det øverste håret så du ikke ser tupperingen.

Se bilder av flere høye hestehaler her:


LAVT OG LØST: Gwyneth Paltrow. Foto: All Over Press
LAVT OG LØST: Gwyneth Paltrow. Foto: All Over Press Vis mer

Lavt er lekkert

Gwyneth Paltrow: Løse hestehaler kan se minst like vakre ut som stramme varianter. Se bare på Gwyneth Paltrow, som har samlet sine pinnerette lokker i en løs hestehale helt nederst i nakken. Fiks ferdig festfrisyre på fem minutter. Dessuten er den løse varianten litt mer behagelige enn de superstramme oppsatsene.

Rooney Mara: Dette er muligens enda enklere enn Diane Krugers frisyre. Wetlook-hestehalen får du ved å samle håret i en lav hestehale mens det fortsatt er vått. Bruk en gelé som gir masse glans for at håret skal beholde wetlooken når det tørker også.

Se bilder av flere lave hestehaler her:


Gå for tekstur

Joan Smalls: Supermodellen gikk for to teksturer, heller enn to fargetoner. For å få looken, har hun først delt håret i en rett midtskill før hun børstet det glatt og festet det i en lav hestehale stramt inntil hodet. Resten av håret er bølgete og naturlig.

Miranda Lambert: Countrystjerna løfter sin bølgete hestehale enda et hakk ved å surre en flette rundt hårstrikken et par ganger. Gjenskap looken med extensions som du fletter, men sørg for at fargen matcher ditt eget hår.

Se bilder av flere teksturerte hestehaler og fletter her:


TOTEKSTURERT:  Joan Smalls. Foto: All Over Press
TOTEKSTURERT: Joan Smalls. Foto: All Over Press Vis mer

Keke Palmer: Denne hybridfrisyren er både sidehestehale og flette i ett – perfekt for deg med skikkelig tjukt hår, og for deg med brusete hår. Fest håret i en sidehestehale før du fletter det og fester med en tynn strikk i samme farge som håret ditt. Løsne litt på fletta så den blir skikkelig rufsete og avslappet.

Nina Dobrev: The Vampire Diaries-skuespilleren gikk også for en hestehale-/flettekombo, men valgte den litt mer avanserte fiskebeinsfletta. Nydelig!

HØYT: Kim Kardashian. Foto: All Over Press
HØYT: Kim Kardashian. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer