Hår

Gjør som stjernene - gå for hestehale

Slik varierer du hestehalen fra dag til dag.

LAV HESTEHALE: Beyonce ser nydelig ut med lav hestehale.  Foto: All Over Press
LAV HESTEHALE: Beyonce ser nydelig ut med lav hestehale. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hestehalen er som kjent både praktisk, kjapp og fin – i tillegg er den veldig enkel å variere, enten du har litt tid til rådighet eller bare må komme deg avgårde og fikse håret på vei ut døra. Enten du bruker tilbehør eller bare håret, finnes det utallige måter å pimpe opp hestehalen på. Og det er nettopp dette kjendisene i denne saken har gjort. Glamour.com (ekstern lenke) har plukket ut noen av sine favorittvarianter hva kombinasjonen kjendis og hestehale angår, og her er noen av dem.LES OGSÅ: Hestehale er den perfekte frisyren

Høyt er hot

Salma Hayek: En av årets heteste hårtrender er et perfekt grunnlag for en litt mer spennende hestehale. Ombreeffekten gjør at hestehalen ser lysere ut enn resten av håret, og er en flott måte å vise fram de solblekede tuppene. Jenna Dewan-Tatum: Det skal ikke så mye til for å gjøre hverdagsfrisyren litt mer festfin. Skjul hårstrikken ved å vikle litt hår rundt den og feste håret med hårnåler på undersiden av hestehalen. Sørg for at hårnålene har en farge som ligner mest mulig på hårfargen din. Diane Kruger: Hestehalen ser ut som noe hun har gjort selv i bilen på vei til den røde løperen, men den funker i samspill med den glamorøse sminken, de glitrende smykkene og den overdådige kjolen. For å kopiere looken er det bare å samle håret røft sammen med fingrene og feste med en hårstrikk. Enklere blir det ikke!(Saken fortsetter under bildet.)Demi Lovato: Dommeren i X-Factor USA har også surret håret rundt hestehalestrikken, men hun har tatt looken enda litt lenger ved å bruke rosa som aksentfarge. Usikker på om du vil farge håret rosa – eller grønt? Prøv med en fargespray som kan vaskes ut først, da vel. LES OGSÅ: Er dette den nye blondinetrenden?Kim Kardashian: Selv om hestehalen er høy, trenger den ikke å gjøre håret flatt. Gjør som Kim Kardashian og tuppér håret på toppen av hodet før du fester det i hestehalen. Sørg for å glatte ut det øverste håret så du ikke ser tupperingen. Se bilder av flere høye hestehaler her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer