Guide

Gode fønetips

Skal du føne håret, er det viktig at du gjør det på riktig måte -- både for resultates skyld, og for å opprettholde hårets helsetilstand.

Gode fønetips
Publisert
Sist oppdatert
Skaff en god hårbørste. Spør frisøren hvis du er usikker, de har oversikt over hva som finnes på markedet og hva som er bra og ikke.Kjøp deg en god føner, gjerne en med litt styrke, helst over 1500W. Da tørker håret raskere.Del opp håret med klyper og tørk en og en del av gangen.Når du vasker håret, pass på å fordele balsamen med en grov kam, og la den virke godt før du skyller ut. Da blir håret mer medgjørlig under føningen.Tørk håret med et håndkle slik at det aldri er dryppende vått når du begynner føningen.Start føningen med å gi alt håret en rask tørk uten verken å børste eller style. Så kan du starte bak i nakken og ta bit for bit, og jobbe deg framover til hele håret er tørt og stylet.Spray håret med et varmebeskyttende produkt før du begynner føningen.For å få håret til å falle mest mulig naturlig, bør du ha føneren på middels varme og børste håret fram og tilbake fra røttene mens du fønerHvis du vil ha helt rett hår, og ikke har rettetang, bruk føneren.Det finnes stylingprodukter som er lagd for å glatte håret. Bruk føner og børste. Start i nakken og jobb deg framover.Hvis håret ditt er litt brusete etter føningen, kan du bruke et serum for å dempe det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer