Sex

Godt for begge?

Alt avhenger av disse triksene.

Forspillet er helt avgjørende for at kvinner skal nyte sexen. Foto:  ***Unless it is marked Mode
Forspillet er helt avgjørende for at kvinner skal nyte sexen. Foto: ***Unless it is marked Mode Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Orgasmen er nemlig ikke alt, ifølge flere klinikere Times of India har pratet med.
 • 20 ting kvinner fortjener
 • Raust forspill

  For at sex skal være tilfredsstillende for henne må det noe mer til, nemlig et raust forspill. - Rask sex har selvsagt sin sjarm, men den enkle sannheten er at kvinner trenger mer tid enn menn, helst 45 minutter med senualitet for å oppnå full tilfredsstillelse, sier samlivsrådgiver og sexolog Vandana Ganpathy til Times of India.
 • Få lyst på lyst
 • Rådet vi digger
 • Tilhørighet, nærhet og respekt

  Kvinner ivrer nemlig ikke etter å komme til saken, slik menn gjør. - De trenger å bli opphisset nok, og de trenger å føle tilhørighet, nærhet og respekt for ikke å føle at sexen er mekanisk, forklarer Dr. Shahid Ansari.
 • Prøv orgasmedietten
 • Klar på ti minutter
 • Her er rådene:

  1. Forspill døgnet rundt

  Først, husk at et forspill ikke har noen tidsramme. Aller helst bør dere fokusere på forspillet døgnet rundt, ved å vise hverandre ømhet, gi hverandre oppmerksomhet og flørte med hverandre akkurat som dere gjorde da dere var nyforelsket.

  2. Få i gang fantasien

  Bygg opp spenningen før dere ligger i hverandres armer ved å fantasere om sex. Hva du fantaserer om er din sak, men del gjerne fantasiene med partneren din.

  3. Vær kreativ

  Kyssing og beføling er ikke alltid nok, men det er mulig å øke sanseligheten med noen enkle knep. Prøv lystvekkende mat, massasje eller bad sammen.

  4. Ikke ha hastverk

  I stedet for å styre rett mot kjønnorganene, bruk litt tid på å stimulere andre erogene soner. Ofte oversette områder som nakken, halsen, innsiden av armene, magen og øyelokkene kan gi dere masse ekstra nytelse.

  5. Forfør hverandre

  Prøv å tenke at selv om han er mann og du kvinne, så kan du godt forføre ham også, ikke bare gi ham reisning under forspillet. Slik blir begge mer gradvis opphisset.

  6. Skjem hverandre bort

  Visste du at en fotmassasje kan frembringe nærmest orgasmiske følelser? Og ikke glem små kysse – og berøringspauser. En garantert heltenner for henne.

  7. Gå for gull

  Ikke vær redde for å overdrive. Vær velstelte til fingerspissene, sett belysningen, tenn noen duftlys, re sengen og sett på litt senuell musikk som får dere i stemning.

  8. Ta kyssingen tilbake

  Har du tenkt over at tungekyssing imiterer sex? Kanskje ikke så rart at klining, dersom det blir gjort riktig, kan være utrolig opphissende. Et lite hint: menn foretrekker våtere kyss med mer tungeaktivitet enn kvinner.

  9. Snakk sammen

  Et forspill starter gjerne med ord, men de trenger ikke være «grisete». Ta en god prat om hvordan dere har det og vær rause med komplimenter.

  10. ..og ta oppvasken først

  Ja, du hørte riktig. Menn, finn frem moppen og fei over gulvet, ta oppvasken og handle inn mat. Selv om ikke oppvasken avtenner deg, så avtenner den nemlig henne. Er du ikke i sexmodus i det hele tatt? Sjekk hvordan du avviser partneren din uten å skape dårlig stemning her.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer