GRO I STORT KK-INTERVJU: Gro Hammerseng vil ikke fremstå som den perfekte mamma. Hun baler også med uro og tvil om hva som er best for barnet.
GRO I STORT KK-INTERVJU: Gro Hammerseng vil ikke fremstå som den perfekte mamma. Hun baler også med uro og tvil om hva som er best for barnet.
Barn

Gro Hammerseng: – Jeg var dritdårlig på å føde

Håndballstjernen stråler av mammalykke, men følte at hun mistet grepet da hun fødte lille Mio.

– Jeg er jo vant til å takle smerte på håndballbanen, men dette ble for mye for meg. Å, så ynkelig jeg følte meg da, sier Gro Hammerseng.

LES OGSÅ: Høstens treningsnyheter - Strong Mama

Håndballstjernen Gro Hammerseng syntes det var kult å oppleve å ha kløft i et kvarter, som hun leende sier det i et stort KK-intervju.
Håndballstjernen Gro Hammerseng syntes det var kult å oppleve å ha kløft i et kvarter, som hun leende sier det i et stort KK-intervju. Vis mer

Følte seg som superwoman

Denne uken forteller håndballstjernen om fødselen, kroppen, mammalykken og sin kjærlighet til samboeren Anja i et stort intervju med KK.

Hun understreker at all ynkelighet rundt fødselen var glemt i det babyen ble lagt på brystet hennes. I det øyeblikket følte Gro Hammerseng seg som superwoman.

Saken fortsetter under bildet.


LES OGSÅ: Else Kåss Furuseth: - Slik holder jeg vekten

Syv dager gammel - dro på håndballkamp

Lille Mio var bare syv dager da han var tilskuer på sin første håndballkamp.

– Jeg er heldig som har fått et rolig barn. Så lenge Mio er fornøyd, kan jeg også slappe av. Men jeg vil ikke framstå som den perfekte mamma altså, for det er jeg ikke. Jeg har hatt mine stunder der jeg uroer meg og er i tvil om hva som er best for Mio.

LES OGSÅ: Vibeke Klemetsen: - Derfor mistet jeg håret mitt

Gro Hammerseng: – Jeg var dritdårlig på å føde

Sjokk for kroppen

– Det var et sjokk for kroppen å begynne og spille håndball igjen. I begynnelsen husker jeg at jeg satt i bilen og ikke skjønte hvordan jeg skulle komme meg hjem. Jeg hadde vondt i hele kroppen.

– Heldigvis fikk jeg ikke så store pupper av ammingen. Bare i begynnelsen. Det var jo kult å oppleve å ha kløft i et kvarter, sier hun og ler.
Hele intervjuet kan du lese i KK 40 som legges ut for salg fredag.
Til forsiden